Video la botez Maria

Botezul este o zi speciala din viata celui mic si a parintilor, incarcata cu emotii si care merita sa ramana marcata prin foto si video. Cameramanii pot surprinde momente de filmare acasa, cu pregatirea bebelusului si a parintilor, dar si prin servicii video la biserica si restaurant. Aici vor intra detalii cu interiorul bisericii si a cadrului frumos amenajat pentru crestinare, slujba propriu-zisa, invitatii si petrecerea de dupa. Toate acestea incarcate de emotie si gingasie, bebelusul fiind vedeta evenimentului, impreuna cu parintii, nasii dar si restul familiei. 

Filmare acasa

Videoclipul de la botez poate include si imagini de acasa, inainte de botezul de la biserica sau eventuala petrecere de dupa. Acestea pot include fotografii cu parintii si bebelusul, in timp ce il imbraca pentru botez sau acasa, inca mera celui mic sau cu jucarii si decor sau recuzita speciale. Atentia acordata detaliilor, diferitelor unghiuri si a luminii vor rezulta in filmari inedite care va vor incanta privirile. Cel mic creste foarte repede si parintii adesea isi doresc sa pastreze cat mai mult momentele de inocenta, veselie si dragalasenie si cele mai importante clipe captate in moduri creative si frumoase.

Servicii video la biserica si restaurant

Botezul este considerat a doua nastere, in spiritul crestin si o ocazie de petrecere si de bun venit a bebelusului. Un astfel de eveniment deosebit si incarcat emotional si spiritual merita surprins prin servicii video la biserica si restaurant. La biserica vor fi captate detaliile si expresiile celui mic, hainutele, aranjamentele, emotiile parintilor si nasilor si incarcatura intregului loc si eveniment. Poate fi provocator, cameramanul necesitand discretie si adaptabilitate si iscusinta pentru ca cei mici nu sunt la fel de adaptabili ca adultii si pot avea schimbari de dispozitie bruste.

De asemenea lumina poate fi o provocare la fel si numarul mare de persoane. La restaurant cadrele importante pot include sosirea invitatilor, decorul salii si a exteriorului daca este cazul, momentele in care se danseaza, venirea ursitoarelor sau alte surprize artistice si taierea tortului. Clipurile alaturi de fotografiile de la botezul copilului, vor fi editate pentru a pune si mai bine in evidenta incarcatura emotionanta a intregii zile.