Servicii video pentru companii

Servicii video pentru companii sunt o modalitate excelenta de iti prezenta compania, valorile si echipa, dar si produsele si serviciile promovate. Astfel vei atrage atentia publicului si te vei pune in evidenta in domeniul tau. Un cameraman pentru conferinte, traininguri, workshopuri, prezentari de produse sau clipuri pentru reclame va capta momentele cheie si va pune accentul pe ceea ce iti doresti sa comunici. Transmisiile live sunt atractia momentului, oferind pulsul evenimentelor chiar in acelasi timp cu desfasurarea acestora, de mare folos pentru transmiterea in direct la TV dar si pentru participantii care nu se pot deplasa fizic la fata locului. In cazul conferintelor, trainingurilor sau workshopurilor, aparatura de calitate este foarte importanta pentru a reda cat mai clar audio si video. 

Cameraman conferinte

Un cameraman conferinte filmeaza in mod profesionist evenimentele de tipul seminariilor sau conferintelor. Acesta surprinde imagini de cea mai buna calitate, care vor putea fi folosite pentru distribuirea pe paginile de socializare, website-uri sau in scop educational pentru angajati sau colaboratori. Cameramanul folosindu-se de aparatura moderna va filma din diferite unghiuri, inguste sau largi in functie de solicitari, pentru a captura detaliile trainerilor sau persoanelor care sustin conferinta. In acest caz rezultatul audio-video trebuie sa satisfaca toate exigentele, cele mai bune lumini si sunete pentru a rezulta un film usor de urmarit. 

Transmisii live

Transmisiunile live sunt la mare cautare pe retelele de socializare dar nu numai. Astfel diferite evenimente sau momente sunt transmise in timp real, oferind posibilitati de conectare cu publicul, in timp ce acesta poate adresa intrebari sau poate comenta. Pot fi folosite la conferinte, seminarii, spectacole, lansari de produse si multe altele. Pentru o imagine si sunet de calitate inalte sunt necesare camere video profesionale, microfoane bune si luminozitate potrivite. Si totodata un serviciu de transmisie sau un soft pentru a reda calitatea cat mai autentic. Sunt un mod de a atrage atentia, de a oferi experienta reala, spre deosebire de videoclipuri care pot fi aranjate la montaj, si transmit ideea de conectare si apropiere intr-un mod mai apropiat realitate. Acesta pot fi vizionate pe Youtube, Facebook, Instagram, Tiktok si alte platforme de actualitate.