Serviciile foto video nunta oferite

Atunci cand va planificati nunta, apelati cu incredere la noi pentru servicii nunti. Serviciile foto video nunta sunt printre cele mai importante apecte legate de nunta ce trebuie planificate din timp. Aveti nevoie de un fotograf profesionist care sa lucreze in echipa cu un cameraman la evenimentul vostru.

Cu servicii de foto video nunti suntem alaturi de voi pe parcursul intregii zile a nuntii

Nu multi miri se gandesc la acest lucru, insa aceste servicii foto video nunti trebuie sa vina la pachet cu anumite garantii. Una dintre ele este garantia ca va veti primi fotografiile de la nunta si materialul video intr-o perioada de timp scurta.

Sedintele nuntii

Locatia si timpul sedintei foto

Sedintele foto nunta nu sunt greu de organizat daca sunt abordate din timp, adica daca sunt planificate asa cum trebuie. Este nevoie de o foarte buna organizare si planificare a acestor detalii, deoarece in ziua nuntii le veti uita daca lasati totul la voia intamplarii. Daca timpul dedicat sedintei este scurt, asa cum se intampla in majoritatea cazurilor, alegeti o locatie pentru sedinta foto nunta care sa va ofere diversitate in ceea ce priveste cadrele. Puteti alege sa realizati sedinta in alta zi decat ziua nuntii. Este, de asemenea, foarte important ca sedintele foto nunta sa beneficieze de timpul necesar si sa poata fi tinute intr-o locatie de rezerva daca cea preferata nu este disponibila din diverse motive.

>Unde facem sedinta foto?

Organizarea inainte de nunta

Si ce trebuie stiut la pregatirea ei din punctul de vedere al unui fotograf nunta
Nunta si pregatirea ei

Incercati sa programati cununia civila in alta zi decat in ziua nuntii. Ziua in care veti face nunta este o zi destul de incarcata si in acest fel veti „economisi” energie. Machiatul miresei la salon sau acasa? Cu siguranta la un salon deoarece cadrele foto si video realizate vor fi mai atragatoare. O camera de hotel este alegerea perfecta atunci cand vine vorba de imbracatul mirilor. Pentru sedinta foto si video este ideal sa alegeti locatia impreuna cu un fotograf sau cameraman. Aceasta ar trebui sa ofere diversitate in ceea ce priveste cadrele. In ceea ce priveste alegerea orei de inceperea slujbei de la biserica-aceasta trebuie aleasa astfel incat ca dupa terminarea slujbei sa va indreptati catre restaurant.

>Despre organizarea nuntii

Pregatirea mirilor

Unde ne pregatim pentru nunta?

Ziua nuntii este un moment deosebit din viata de cuplu, insa el poate fi tensionat si plin de emotii. Pregatirea mirilor pentru ziua cea mare se face de regula intr-un mediu precum casa acestora, camera de hotel sau chiar salonul de machiaj-in cazul machiatului miresei acolo. Este important ca acest mediu sa ofere si un cadru potrivit pentru fotografii si filmari. Aceste filmari vor intra, sub forma unor momente scurte, in montajul final al filmarii de nunta. O buna organizare si pregatire a nuntii va vor garanta fotografii foarte bune. Nu trebuie sa uitati de buna comunicare cu fotograful pe care l-ati ales. El trebuie sa stie foarte bine tot ce doriti sa faceti in acea zi pentru a va fi alaturi in orice moment.

>Pregatirea miresei si a mirelui

Cununia religioasa

Angajati din timp o echipa foto si video

Pentru o desfasurare foarte buna a cununiei religioase, asigurati-va si de faptul ca totul este bine organizat aveti pe cineva ce va surprinde prin fotografii si filmari momentul. Ne referim aici la decoruri, gustari, sampania ce se serveste la finalul ceremoniei si alte aspecte pe care vi le pot spune cei care lucreaza acolo. Nu va asteptati ca aceasta cununie sa fie asemenea celei de la primarie, deoarece intre ele sunt diferente majore. Cea religioasa este una spirituala si presupune parcurgerea unor anumiti pasi pe care e bine sa ii cunoasteti.     

>Cununia la biserica

Detalii legate de restaurant

Cum sa va pregatiti pentru petrecere

Trebuie sa stiti ca o locatie de petreceri de nunta trebuie analizata in detaliu inainte de a fi aleasa. Asigurati-va ca managerul este unul de incredere si va poate ajuta in cazul aparitiei unor probleme. El este ajutat de seful de sala, cel care coordoneaza ospatarii, si de cei care asigura serviciile acolo.

>Petrecerea nuntii