Pregatirea mirilor inainte de nunta,

Pregatirea celor doi miri pentru nunta poate insemna mai multe lucruri, voi incerca sa ma refer aici la fiecare dintre ei. Fie ca faceti o nunta traditionala sau nu, atunci ar trebui sa documentati momentele nuntii prin fotografii si filmari, deoarece familia voastra tine mult la obiceiurile de nunta. Pregatirea mirilor implica operatiuni separate, facute la casa fiecaruia, urmand ca mirele sa mearga la casa miresei sa o ia de la parinti.

Puteti asculta de sfaturile fotografului

Este clar faptul ca aceste pregatiri sunt obiceiuri nunta la care nu se va renunta nicaieri si trebuie incluse atunci cand cereti oferta de pret pentru nunta. Daca ne referim la perspectiva foto si video asupra nuntii, trebuie sa fiti siguri ca fotograful este prezent peste tot, inca de la primele pregatiri.

Ce surprindem la pregatirea miresei si a mirelui?

Pentru o cat mai buna pregatire a mirilor, e nevoie ca unele momente ceremoniale sa fie organizate. Ne referim aici la cel de machiat mireasa, la imbracatul miresei sau imbracatul mirelui. Aceste clipe frumoase pentru ei, trebuie filmate de catre cameraman si fotografiate profesional de un fotograf de nunta cat mai bine cu putinta. Pregatirea celor doi miri se poate face si la hotel, daca ei vor face nunta in alt oras fata de domiciliul lor.

Fotografii de la pregatirile din ziua nuntii

Mireasa va avea nevoie si de umbrela de soare, de jartiera, pantofi de schimb, chiar si de o rochie de schimb. Se apeleaza adesea si la un halat pentru pregatirea miresei si la o trusa de machiaj profesionista, totul pentru ca imaginile sa arate ireprosabil. Ceea ce se face efectiv la pregatirea celor doi miri nu tine numai de ei. Din acest motiv, ar fi bine ca ei sa nu se astepte ca totul sa decurga perfect, deoarece este imposibil. Intotdeuna va fi ceva care nu merge cum trebuie. Mereu apare un comentariu nepotrivit al unei rude sau chiar o greseala a cuiva. O vorba veche romaneasca spune ca nu exista nunta fara discutii.

Pregatirea mirilor se concentreaza mai mult asupra miresei. Coafura mireasa, rochia mireasa sau turta miresei sunt etape foarte importante ale intregii ceremonii de nunta. Stilul documentaristic de a filma sau fotografia o nunta ofera cea mai buna perspectiva asupra intregului eveniment. Daca el este un profesionist adevarat, cei doi miri nici nu vor observa prezenta lui alaturi de ei.