Organizarea nuntii

Pregatirea unei nunti se desfasoara in mai multe etape ce trebuie abordate cu mare grija. Unele lucruri trebuie rezolvate cu mult timp inainte. Organizarea nuntii nu inseamna doar sa ne aranjam pentru a arata bine la ceremonie si la petrecere sau pentru ca fotografiile sa iasa foarte bine. Ea inseamna informarea privind desfasurarea zilei nuntii din prisma celor ce asigura serviciilor de fotografiere si filmari a DJ-ul sau formatiei, celor de la salonul de evenimente si un hair stylist.

Ce trebuie sa ai in vedere la pregatirea de nunta?

Sunt atat de multe probleme de rezolvat cand e vorba de organizarea nuntii, incat veti vedea ca va dedicati atat de mult timp, incat veti fi amandoi epuizati dupa ce le rezolvati. Relatia cu fotograful nuntii voastre si videograful este foarte importanta. El trebuie sa va cunoasca bine, asa ca e nevoie de cateva intalniri preliminare si intrebari adresate fotografului sau cameramanului pentru pregatirea nuntii.

Ce anume trebuie stiut despre pregatirea nuntii

Pregatirea nuntii implica, de asemenea, aranjamente legate de invitatii, vestimentatie si accesoriile de care veti avea nevoie in ziua cea mare. Pentru o cat mai buna pregatire a partii foto video cat si aflarea pretului pentru aceste servicii, trebuie sa va ganditi foarte bine ce locatie veti folosi pentru sedinta foto.

Tine o lista si un program cu ziua nuntii

Daca tineti destul de mult la traditii, nu uitati ca pregatirea nuntii inseamna si alte lucruri esentiale. De pilda, veti avea nevoie de aranjamente florale, inclusiv unele pentru masini, cocarde, turta miresei, casuta pentru darul de nunta si bradul de nunta (in special pentru nuntile din mediul rural). Ceremonia de nunta se imparte in doua mari categorii: cea religioasa si cununia la starea civila. Este adevarat ca unii miri nu tin la una dintre ele sau o pretuiesc mai multe pe cealalta. Insa, de obicei, amandoua sunt onorate cu acelasi entuziasm si bucurie de catre miri si invitati. Pregatirea nuntii de la biserica, adica a ceremoniei religioase, implica si pregatiri preliminare, asa cum ar fi spoveditul, achitarea taxei de slujba si, bineinteles, programarea efectiva a nuntii, facuta cu mai mult timp inainte. In vederea unei bune programari, ar fi bine sa va ocupati din timp atat de cea de la primarie, cat si de cea de la biserica. In special in perioadele aglomerate, datele si orele cele mai bune se ocupa repede, asa ca ar fi cazul sa va ocupati din timp de tot ce este nevoie, astfel incat sa nu aveti surprize.