Servicii botez profesionale de fotografie si filmare

Botezul unui copil este o zi importanta pentru parinti si intreaga familie. Si o ocazie minunata de a sarbatori sosirea noului membru in familie. Sunt multe detalii de luat in calcul dupa gasirea ofertei de servicii potrivita tie. De la alegerea nasilor pana la alegerea locatiei si a oaspetilor care vor participa, incat planificarea si alegerea de servicii botez ar putea sa iti scape din vedere. Insa cei mici cresc atat de repede incat nu ai vrea sa ratezi nici un moment din viata lor, cu atat mai mult asa o zi importanta. Sarbatorirea noului nascut poate fi celebrata indiferent de religie sau traditie. Asa ca indiferent ce tip de botez alegi, prin experienta si abilitatile unui fotograf bun vei surprinde familia si cel mai tanar membru al ei intr-o poveste frumoasa pe care sa o distribui mai departe familiei, prietenilor si nasilor.

Foto botez pentru ziua cea mare a copilului tau

Ca parinte, ziua in care copilul tau este crestinat este o amintire ce vrei sa o pretuiesti pentru totdeauna. Si cu toate ca bebelusul va fi in centrul atentiei si celelalte detalii care fac ziua speciala, emotiile si expresiile, vor fi surprinse. Totodata se pot planifica sesiuni foto botez in cadre naturale, acasa, in biserica sau oriunde isi doreste familia.

O combinatie de fotografii de interior si exterior pot pune in evidenta si mai bine expresiile celui mic, iar recomandarea este ca o parte din cadre sa fie facute inainte de ceremonie, cand bebelusul este odihnit si vesel. Astfel se pot face o serie de fotografii cu detaliile din biserica, tinuta, lumanarile, cristelnita sau aranjamentele pregatite pentru ocazie. 

Filmare profesionala la botez acasa, biserica, restaurant

Daca regulile bisericii o permit, momentul botezului poate include filmarea video, apoi momentele distractive de la petrecere. Filmarile la botez surprind familia in toata frumusetea ei, completand fotografiile, pentru a oferi imaginea completa a evenimentului. Botezul bebelusului este un moment din viata celui mic care merita imortalizat impreuna cu zambete, chipul, scancetele si toate momentele de nepretuit, intr-un mod cat mai viu posibil.

In primul an de viata cel mic trece printr-o serie de schimbari uimitoare astfel ca vei vrea ca parinte sa poti captura cat mai multe momente din fiecare zi. Astfel filmarile la botez vor captura frumos si detaliat aceasta sarbatoare si veti putea reveni asupra ei ca parinti, chiar si mai tarziu cand bebelusul creste sau cand e adult. 

Fotografii pentru familii si copii

Familiile aleg sa marcheze evenimente importante prin sesiuni foto. De exemplu la botez, de Craciun, odata cu venirea toamnei, pe masura ce copiii cresc, etc. Acestea ofera repere importante si sunt ocazii de a savura momentele cat inca sunt mici si de a iti aminti de ele si a le celebra mai des.

Si chiar daca un anumit moment special a trecut, cum e aniversarea sau botezul inca poti programa o sedinta foto pentru familii pentru a marca acest eveniment. Iar alteori chiar nu ai nevoie de nici un motiv, fiecare an care trece putand fi considerat o bucurie de a fi impreuna si merita imortalizat in acest fel.