Servicii foto video nunti pentru ziua cea mare a unui cuplu

Ziua nuntii este una din zilele cele mai importante din viata oricarui cuplu. De aceea pachetele pentru nunti ofera posibilitatea pastrarii amintirilor acelor momente pentru ani și ani. Fiecare pereche are propria imagine despre cum ar trebui să se desfasoare fericitul eveniment asa ca pachetele de servicii nunti pot fi personalizate pentru preferintele tuturor. Asta inseamna o grijă mai putin si mai mult timp pentru a va bucura la maxim de ziua voastra speciala. Fotografiile precum cele din si videoclipurile realizate in ziua nuntii vor surprinde zambete, imbratisari, momente amuzante, decorul, familia si prietenii stransi laolalta. De aceea este important sa alegi serviciile foto-video care se aliniaza cu viziunea voastra pentru ziua cea mare.

Alege o echipa profesionista pentru servicii foto video nunta

Ati depus un efort atat de mare in planificare nuntii incat sigur vreti sa pastrati cele mai frumoase cadre imortalizate pentru totdeauna. Serviciile foto nunta vor putea capta momentele importante in diferite stiluri si locatii, pentru a va pune in evidenta cat mai bine.

De aceea puteti veni cu o lista cu preferinte, asteptari sau elemente cheie pe care fotografiile sa puna accentul. Fie ca e vorba de cadre spontane, fie bine aranjate si planificate, fotografiile vor urma cursul evenimentului incat s─â il poti derula oricand doresti mai tarziu in timp. 

Fotografierea si filmarea si profesionala a nuntilor

O completare a serviciului foto este cel de filmari nunti care capteaza momente pe care fericitul cuplu poate nu a apucat sa le vada. Cum ar fi reactia participantilor din timpul cununiei, momente amuzante in timpul petrecerii si altele.

Mixul de audio si video duce amintirile nuntii la un alt nivel de aceea asigurati-va ca ati comunicat tot ce doriti sa apara in filmare, incat vizionarea acesteia peste ani sa va surprinda de fiecare data.

Colaborarea cu un fotograf trash the dress dupa ziua nuntii

Este un trend aparut in ultimii 20 ani si cu toate ca nu este pentru oricine, reprezinta ocazia perfecta pentru fericitul cuplu de a se elibera dupa ziua cea mare. Intr-o sedinta trash the dress mirii pot face tot ceea ce nu si-ar imagina ca ar putea face in ziua nuntii. De la calarie, la inotat intr-un rau, plimbare prin noroi, catarat pe munti sau orice alta varianta creativa. Toate cuplurile afirma ca este foarte distractiva o asemenea sesiune si ii elibereaza de stresul acumulat in luni sau ani de planificari. Asta nu inseamna ca toate sedintele de acest tip trebuie sa rezulte in rochia si costumul de mire distruse. Aici depinde de fiecare cuplu, de gradul de spontaneitate si pana unde vor sa mearga. Unele mirese aleg alta rochie pentru aceasta sedinta, sau o duc la curatatorie dupa.

Partea buna este ca sedintele de acest tip au loc in natura, ceea ce va pune in evidenta trairile si bucuria de pe chipul celor doi, imbracati festiv,  in contrast cu tot ceea ce se afla in jur: plaja, cascada, munte, noroi, zapada. Posibilitatile sunt nenumarate asa ca va puteti lasa imaginatia sa zboare pentru ca o sedinta foto trash the dress va arata o parte a personalitatilor voastre, pe care in ziua cea mare poate nu le puteti lasa la iveala.