Foto botez biserica si acasa, Emilia

Am intrat in lumea Emiliei realizand si foto botez si acasa. Emilia! Ea are un zambet cuceritor si contamineaza pe oricine in jurul ei cu veselia debordanta pe care nu se sfieste sa o arate mereu. Ziua a inceput cu o sedinta foto scurta cu Emilia, chiar in locuinta familiei. Acolo am putut fotografia vestimentaia pe care Emilia avea sa o poarte la botez, pregatirile parintilor ei, precum si pe Emilia in cadrul ei familial. Atunci cand am ajuns la ei acasa, Emilia tocmai se trezea, asa ca am stat la o cafea cu tatal, in timp ce mama ei o pregatea pentru sedinta foto ce urma. Am fost bucuros sa pot petrece putin timp cu intreaga familie inainte de botezul propriu-zis, caci astfel am putut stabili o conexiune mult mai buna cu ei.

Sedinta inainte de botez

Inainte de botezul Emiliei am realizat si o sedinta inainte de botez care a fost pentru intreaga familie plina de bucurie si culoare. Pornind de la vestimentatia fetitei, pana la aranjamentele florale si stilul in care a fost pregatit localul unde s-a dat petrecerea, totul a radiat de optimism si fericire. Ca fotograf sedinte foto botez si familie, trebuie sa ma adaptez de fiecare data dupa specificul ceremoniei. Altfel, exista pericolul de a nu surprinde tot ce imi doresc. In timpul ceremoniilor de botez, eu dedic si cateva momente in care ma concentrez si asupra participantilor pentru a surprinde in imagini ceea ce ei nu se asteapta sa se vada. Astfel, lacrimile bunicilor si ale rudelor sunt semneul emotiei profunde pe care ei o lasa cu greu sa se vada adeseori.

Fotografierea intregului eveniment-botez

La petrecere, am adus cu mine toate echipamentele necesare pentru ca fiecare invitat sa aiba o fotografie drept amintire de la botez. Toti s-au bucurat nespus si s-au aratat surprinsi ca am putut sa scot fotografiile atat de repede. Fotografiile pe care le-am facut la acest eveniment, precum si la altele la care am fost prezent pentru a realiza sedinte foto botez si familie, au fost minunate si apreciate de parinti si nasi si sunt sigur ca, peste multi ani, ele vor aduce lacrimi de fericire atat in ochii parintilor, cat si ai copilului.

Fotografii botez David