Fotografiere botez Aria

Organizarea unui botez implica momente foarte importante pentru familie.La fotografiere botez Aria, am fost mereu atent la ceea ce se petrece in special in timpul slujbei religioase. Dincolo de ceea ce se vede in fotografii, se intampla mult mai multe lucruri frumoase. La biserica Sfintii imparati Constantin si Elena din Bucuresti, am avut bucuria de a fi alaturi de familie la botezul Ariei. Botezul, un inceput de drum pentru fiecare crestin, este un moment aparte, incarcat cu o simbolistica speciala.

Botez la biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena

Dupa botezul de la biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena, am mers toti la petrecerea data de familie in cinstea micutei crestine, bucurandu-ne de o atmosfera deosebita, condimentata cu delicatesele pregatite de gazdele petrecerii. Inca o veste buna: mamica asteapta un nou bebelus.Practic, sedinta foto de botez a fost extinsa si la o sedinta foto cu nasa insarcinata, care peste putin timp avea sa intampine pe lume un nou membru al familiei. A fost o deosebita placere sa particip la un eveniment alaturi de vechi cunostinte-nunta Raluca si Ionut. Botezul a fost prilejul perfect pentru a face si fotografie de maternitate. Totul a iesit minunat, ambele parti fiind foarte bine surprinse in fotografii, drept marturie stand si aceste instantanee frumoase postate aici.

Fotografierea botezului la biserica

Botezul este un eveniment irepetabil, iar aceste momente frumoase, pline de emotii, sunt scurte, ceea ce inseamna ca ele trebuie sa alegeti cu grija furnizorul de servicii foto video botez Bucuresti. Trebuie sa fii adesea cu un pas inaintea a ceea ce se intampla acolo, sa anticipezi anumite reactii, gesturi si etape in desfasurarea botezului. Doar astfel ma pot aigura ca ofer cele mai bune servicii foto video botez. Botezul Ariei s-a lasat cu o distractie pe cinste la localul in care parintii au organizat totul. Cu mic, cu mare, toti invitatii s-au distrat, au dansat si au savurat mancarea deosebita pregatita de gazdele evenimentului. Au fost multe surprize pregatite de parinti, toate fiind gustate foarte bine de toata lumea prezenta la petrecere. Iar eu le-am oferiti tuturor cate o fotografie drept amintire. Asa ca ne pregatim de inca un botez la anul! Ma bucur foarte mult ca voi revedea aceasta familie frumoasa si credincioasa.

Foto botez Emilia