Fotografii artistice botez Anastasia

Realizez fotografii artistice la botez de multi ani si pot vedea mereu lacrimi in ochii parintilor fiecarui copilas botezat in traditia noastra crestin-ortodoxa. Anastasia este un copilas cuminte, prieten cu aparatul foto si cu oricine ajunge in preajma ei. Parintii ei erau foarte emotionati, alaturi de nasi, pentru ca urma momentul in care ea va deveni crestin si va primi prima impartasanie. Anastasia a fost entuziasmata de sedinta foto dinaintea botezului si, partial, de ceea ce s-a intamplat in biserica. Totul pana la afundarea in cristelnita, momentul in care copiii incep sa planga, usor deranjati de apa. Din spate, cele doua perechi de bunici priveau cu emotie si incantare tot ceea ce se intampla in timpul ceremoniei, foarte mandri ca familia lor s-a imbogatit cu un copilas atat de minunat ca Anastasia.

Fotografii la botez in Bucuresti

Cu ocazia acestui eveniment am realizat si fotografii la petrecerea de botez, totul a decurs foarte bine, toata lumea asteptand cu emotie tortul special pregatit de parinti pentru botezul micutei Anastasia. In pauzele dintre sedintele foto de la botez, parintii Anastasiei imi marturiseau cu bucurie ca si-au dorit foarte mult o fetita si ca sunt binecuvantati ca Dumnezeu le-a daruit un copil atat de bun si cuminte. La fiecare eveniment de acest tip la care realizez fotografii botez, am prilejul de a intalni oameni extraordinari, cu povesti de viata fascinante si unice. In fiecare familie in care are loc un botez, parca Dumnezeu ii innobileaza pe oameni si le deschide sufletul, umplandu-l de bucurie cu aceasta ocazie in care un nou crestin este intampinat de parinti si de familia largita. Fiecare botez este o sarbatoare deosebita in orice familie, oricat de mica sau mare ar fi ea.

Fotografii profesionale botez

Cand fac fotografii profesionale botez, nu doresc sa impiedic cu nimic ceremonia religioasa si consider ca este mai bine sa fiu undeva in plan secund, facand fotografii sau filmand, astfel incat aceste momente sacre pentru orice om sa fie respectate. Micuta Anastasia a pasit increzatoare pe acest nou drum al vietii ei, fiind crestinata la biserica Sfantul Antonie Curtea Veche din Bucuresti. M-am despartit de parintii ei facandu-le urarea de a avea cat mai multi copii la fel de frumosi si minunati.

Botez Sofia