Fotografii la botez biserica, David

Parintii lui David m-au contactat cu cateva luni inainte de botezul copilasului lor pentru a realiza fotografii la biserica. Totul a fost organizat impecabil, pornind de la slujba religioasa de la biserica si pana la petrecerea care a urmat in cinstea lui David. Pentru mine, ca fotograf profesionist botez, interiorul lacasaului de cult este foarte important. Este esential sa surprind fiecare unghi si umbra, fiecare raza de lumina ce cade intr-un mod particular, la un moment dat, in interior. In cazul acestui botez, a fost foarte placut modul in care interiorul bisericii era bine completat de imbracamintea aleasa cu bun gust de parinti, nasi.

Fotografiile cu David la biserica

De asemenea pe langa fotografiile cu David la biserica, am putut fotografia si elementele simbolice crestine ce au fost utilizate pe tot parcursul ceremoniei. Preotul paroh le-a asezat cu mare grija inainte de desfasurarea ceremoniei, fiecare fiind pus la locul lui cu o rabdare metodica. Ca fotograf profesionist botez, am putut astfel surprinde cadre superbe cu parintii in timp ce-si priveau cu o dragoste nemarginita copilasul, am putut imortaliza grija deosebita a nasilor si zambetelor celor apropiati, extrem de bucurosi sa fie prezenti acolo.

Fotograf la botez biserica

Noul crestin al familiei a fost el insusi foarte elegant, fiind imbracat la papion, asemenea unui cavaler care se respecta. Ceea ce mi-a placut foarte mult a fost faptul ca petrecerea si tot ce s-a intamplat in acea zi l-au avut in centru pe copilas, nu ca in alte cazuri in care adultii se distrau si aproape ca uitau de ce au fost invitati. Aici, petrecerea rafinata organizata de parinti, mancarea si muzica au fost exact asa cum ar trebui sa arate la fiecare botez. Toti invitatii s-au bucurat din plin de atmosfera deosebita de la petrecere.

Botez la biserica Domnita Balasa