Poze la biserica botez, Amalia

Un fotograf ce realizeaza poze la biserica botez trebuie sa inteleaga foarte bine taina botezului, si sa acorde atentia necesara tuturor etapelor importante, din punct de vedere religios, ce compun intreaga ceremonie a botezului. La botezul Amaliei, tinut la biserica Domnita Balasa, intreaga familie astepta cu emotie momentul culminant al ceremoniei, cel in care Amalia urma sa fie crestinata. Parintii, nasii, rudele si prietenii apropiati au fost alaturi de ei in aceste momente cu totul speciale.

Fotografii de botez la biserica

Vorbeam cu parintii micutei Amalia inainte de a realiza fotografii de botez la biserica, iar ei imi spuneau ca au asteptat cu multa nerabdare botezul. Erau la primul copil si nu stiau daca se vor descurca foarte bine si isi vor stapani emotiile. Mai ales mama Amaliei, care nu putea promite ca nu va plange in timpul ceremoniei religioase. Si, asa cum ne asteptam cu totii, parintii au fost foarte emotionati. Pentru o sedinta foto botez ma pregatesc cu mult inainte. Merg in prealabil si studiez caracteristicile interiorului si exteriorului bisericii, imi fac un plan dinainte stabilit si pun la punct toate detaliile. Inainte de botez am avut prilejul sa ma joc putin si cu Amalia si sa ma imprietenesc cu ea, pozele facute de mine fiind marturia unei ceremonii frumoase si emotionante.

Poze profesionale de botez

Inainte de a reazliza poze profesionale de botez in biserica, am fost si familie acasa pentru a face ilustra pregatirile. Totul era pus la punct, hainutele erau aranjate, totul era verificat de cateva ori. In acest cadru familial plin de iubire, sedinta foto a decurs foarte bine si natural. I-am putut surprinde in fotografii foarte frumoase pe parinti cu copilul lor, facand ceea ce fac ei zi de zi, pregatindu-l cu grija pentru momentul in care avea sa devina crestin. Cei doi erau chiar cei mai fericiti parinti cu o asemenea minune de copil. Iar Amalia ma urmarea cu o curiozitate amuzanta uneori, fiind de-a dreptul fascinata de aparatul foto si de toate luminile si sunetele lui. Tin sa ii felicit pe parintii si bunicii Amaliei pentru aceasta frumoasa realizare.

Portofoliu botezuri