Servicii pentru botez, Andrei

Ma bucur ca am asigurat servicii pentru botez la Andrei. In biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel este o atmosfera deosebita datorata atat preotului paroh, cat si comunitatii de crestini care vin acolo la slujba, in fiecare duminica si la fiecare sarbatoare. Acest loc emana cu adevarat spiritualitatea care ne da linistea sufleteasca necesara pentru a trece peste orice greutate. Se spune, in traditia crestin-ortodoxa, ca un botez este “valabil” atata timp cat copilul este afundat in apa. Din ce in ce mai rar pot vedea, in ziua de azi, cum este respectat acest obicei din strabuni.

Serviciul de foto la biserica

Comunicarea dintre parinti si fotograf, cand ofera serviciul de foto la biserica, este foarte importanta. La un botez, comunicarea intre fotograf si parintii copilului este foarte importanta. I-as adauga aici si pe nasi, caci ei detin rolul principal in aceasta zi speciala, in timpul ceremoniei religioase. Atat parintii, cat si nasii isi doreau fotografii cu ipostaze naturale, fotografii de calitate, care sa ilustreze principalele momente ale botezului. In cazul lui Andrei, un nume incarcat cu o simbolistica religioasa atat de speciala pentru romani (Sfantul Apostol Andrei este cel care ne-a crestinat pe noi ca neam) botezul a fost facut dupa toate preceptele religioase. Parintii lui Andrei sunt o familie speciala, credincioasa, o familie care tine mult la traditie si careia ii place sa faca lucrurile foarte bine, tinand cont si de mostenirea primita de la stramosi.

Servicii profesionale pentru botezuri

Cand se ofera servicii profesionale pentru botezuri este important sa fie surprinse in fotografii si pregatirile facute de parinti si nasi, o scurta sedinta foto cu bebelusul fiind indicata in acest caz. Dupa botez, atmosfera de la petrecere a fost una destinsa, in care oamenii veneau la mine si ma rugau sa le fac inclusiv fotografii de cuplu. Animatorul prezent adusese cu el si cateva elemente de recuzita, ceea ce a fost tocmai pe placul copiilor. S-au jucat cu toate mustatile, cu ochelarii de carton si ceea ce avea in geanta plina de idei. A iesit o sedinta foto extraordinara cu toti invitatii, absolut toata lumea ramanand cu amintiri placute de la botez si petrecere. Sunt chemat adesea sa asigur servicii de fotografie botez si sa alcatuiesc astfel o imagine de ansamblu pentru tot ceea ce a insemnat acel eveniment in viata familiei. Astfel, pot surprinde emotiile si trairile fiecarui om la adevarata lor intensitate.

Botez Maria