Foto botez Sofia la biserica Serban Voda

Am fost solicitat de parintii ei sa particip si eu la eveniment in calitate de fotograf ce ofera serviciul foto botez. Cu mic, cu mare, toti prietenii familiei Sofiei, rudele si cei apropiati s-au adunat la biserica Serban Voda , acolo unde a avut loc botezul minunatei fetite ce poarta un nume atat de special. Cei doi parinti mi-au marturisit ca m-au ales pe mine deoarece au vazut portofoliul de pe site-ul meu si le-a placut in special emotia pe care am reusit sa o surprind in multe fotografii.

Servicii foto botez la biserica in Bucuresti

Cand se ofera servicii foto botez la biserica, trebuie stiut ca totul se petrece mult mai repde decat la o nunta. Este uneori o adevarata provocare sa poti surprinde, ca fotograf ce ofera servicii foto botez, exact ceea ce ti-ai propus, caci lucrurile se desfasoara rapid, intr-o succesiune impresionanta. Totul este incarcat de o simbolistica speciala pe care nu ai voie sa o ratezi ca fotograf. Nimeni nu va sta sa repete ceea ce nu ai reusit sa fotografiezi, aceasta este regula principala pe care orice fotograf de botez trebuie sa o aiba in minte de fiecare data. Tot ceea ce se intampla in biserica in timpul botezului este incarcat de o anumita taina crestineasca pe care nu o poti tulbura.

Serviciul foto la botez

Ca fotograf ce ofera serviciul foto la botez, eu nu pot decat sa las creatia mea artistica sa vorbeasca pentru mine. Iar daca sensibilitatea mea rezoneaza cu a celorlalti, ei vor neaparat sa le fiu alaturi in aceasta zi speciala din viata de familie si sa fac foto botez pentru ei. Luminile sunt slabe (asa ca trebuie sa suplinesti cu propriile echipamente, insa nu fara a discuta cu preotul in prealabil), gesturile sunt bine gandite si alese, tot ceea ce se canta si se spune in timpul acestei ceremonii fiind impresionant. In cele din urma, botezul este o celebrare a intregii familii, o celebrare pe care toti vor sa o tina minte prin intermediul fotografiilor pe care eu le fac.

Servicii botez-Andrei