DeGalfoto | Fotograf cununie civila ce va surprinde cele mai deosebite momente

Cununia civila este unul dintre acele evenimente unice din viata noastra pe care merita sa le transformam intr-o amintire de neuitat. Si cum altfel daca nu prin intermediul fotografiilor profesionale? Acestea va vor aduce aminte pentru totdeauna de cele mai frumoase clipe, pastrand vie povestea cuplului tau. Astfel, in cazul in care te intrebi la cine poti apela atunci cand ai nevoie de un fotograf pentru cununia civila de incredere, iti stau la dispozitie. Cum te pot ajuta?  Surprinzand in sute de imagini cele mai frumoase momente din ziua cea mare, pe care le vei putea urmari cu drag de-a lungul timpului. Lasa-ti evenimentul pe mainile mele, iar eu voi da viata viziunii tale, cu seriozitate si multa creativitate.

Alege DeGalfoto ca fotograf cununie civila Bucuresti – beneficiaza de servicii de calitate

La ce trebuie sa fii atent atunci cand vrei sa angajezi la un fotograf pentru cununia civila Bucuresti? Desi exista o multime de criterii pe care trebuie sa le urmaresti, experienta este cea mai importanta, intrucat aceasta dicteaza calitatea finala a imaginilor. Prin urmare, pentru o colaborare reusita din toate punctele de vedere, este foarte important sa lucrezi cu un profesionist experimentat in domeniu, care sa iti ofere cele mai bune poze de la cununie.

Ce este special la locatiile unde se desfasoara cununia civila? In general locatiile de la starea civila sector 1, 2, 3, 4, 5, 6, daca va programati cununia civila in Bucuresti, sunt locuri deosebite si cu o arhitectura frumoasa. Fotografiile de la starea civila va vor impresiona, in special daca ele sunt facute de un fotograf profesionist. Nu putine au fost situatiile cand cei care s-au casatorit la primarie au fost nevoiti sa caute in regim de urgenta un fotograf. Dar, urgenta inseamna adeseori si un lucru facut insuficient de bine.

Se poate realiza o sedinta foto dupa cununia civila intr-una dintre locatiile:

 • Sedinta dupa cununia la sector 1: parcul Herastrau
 • Dupa cununie la sectorul 2: parcul IOR, cartierele vechi al Bucurestiului
 • Sedinte dupa cununie la starea civila sector 3: centrul vechi din Bucuresti
 • Sedinte cununie de la sect. 4: parcul Carol si Tineretului
 • Fotografii cu miri dupa cununia civila sect. 5 in parcul Moghioros, Tineretului
 • Fotografii dupa cununia de la sectorul 6 in Gradina Botanica, Cotroceni
Fotografii Katia si Radu

Fiecare sedinta la starea civila si dupa cununie este diferita fata de celelalte la care am mai participat inainte. Ne-am bucurat impreuna de fiecare clipa premergatoare sedintei foto.

>Fotografiile de la cununie
Foto Adelina si Radu

Pentru Radu si Adelina, sedinta foto dupa cununia civila a fost foarte relaxanta si naturala. Isi doreau sa organizam aceasta sedinta in parcul Cismigiu din Bucuresti, iar rezultatul se poate vedea imediat din fotografiile realizate in mijlocul naturii.

>Sedinta dupa cununie

Un fotograf pentru cununie cu experienta poate face diferenta

Cum te pot ajuta eu? Pe langa experienta de peste 10 ani care ma recomanda, pasiunea pentru lucrul bine facut, atentia la detalii, rabdarea, profesionalismul si seriozitatea sunt alte cateva ,,ingrediente” pe care le adaug in fiecare proiect de care ma ocup atunci cand sunt solicitat in calitate de fotograf cununie, sau chiar in imprejurimi. Imi place sa le livrez celor cu care colaborez cele mai bune rezultate, care sa satisfaca pana si cele mai exigente cerinte, motiv pentru care depun toate eforturile in aceasta directie si iti stau la dispozitie cu un pachet complet de servicii de fotograf cununie civila la preturi bune, accesibile pentru toate buzunarele.

 • Instantanee de la intalnirea mirilor cu invitatii
 • Intrarea in sala de la starea civila
 • Fotografii cu mirii si invitatii in interior
 • Semnarea actelor
 • Iesirea mirilor si podul de flori
 • Fotografii cu invitatii
 • Sedinta foto dupa cununia civila
Sedinta Andrada si Mircea

Prefer sa ma întalnesc cu viitorii miri cel putin o data pentru a discuta programul si cum va decurge fiecare sedinta foto. Ideal este sa facem si o sedinta foto de logodna înainte, pentru a ne obisnui sa lucram împreuna. 

>Foto de la cununie

Poze la cununia civila,  avem aceeasi viziune asupra evenimentului

Cum putem avea parte de o buna colaborare bilaterala? Din experienta mea, atunci cand vine vorba de reusita unor poze pentru cununia ta civila comunicarea eficienta este foarte importanta. Acest aspect este primordial pentru mine, motiv pentru care imi incurajez intotdeauna clientii sa discute cat mai deschis si onest cu mine in legatura cu ceea ce si-ar dori ei sa surprind sau sa accentuez in pozele de la starea civila. Totodata, inainte de eveniment, obisnuiesc sa ma intalnesc cu clientii mei pentru a discuta programul si pentru a face o recapitulare a modului in care va decurge sedinta foto, astfel incat sa ma asigur ca nu pierd din vedere niciun detaliu si ca rezonez cu nevoile si preferintele lor.

Poze Miruna si Florin

Prefer sa ma întalnesc cu viitorii miri cel putin o data pentru a discuta programul si cum va decurge fiecare sedinta foto dupa cununie. Ideal este sa facem si o sedinta foto de logodna înainte, pentru a ne obisnui sa lucram împreuna. 

>Fotografiile dupa starea civila

Sedinta foto dupa cununia civila | Momentul ce nu trebuie sa lipseasca in ziua cununiei

Fotografiile sunt niste amintiri pretioase, menite sa aduca bucurie ani la randul. Prin urmare, daca esti in cautarea unui fotograf profesionist si experimentat care sa te ajute in acest sens, iti pot fi alaturi pentru a captura intreg evenimentul pana in cele mai mici detalii. Imi place sa spun povesti prin intermediul imaginilor de mai bine de 10 ani, lucru care se poate vedea cu ochiul liber si in portofoliul pe care am reusit sa il realizez de-a lungul timpului in calitate de fotograf pentru o cununie civila in Bucuresti, dar nu numai. In plus, poti sa vezi ca pretul pentru sedinta foto dupa cununia civila nu este unul mare, ci cinstit si beneficiezi de un raport calitate – pret excelent.

Si pentru ca la alegerea unui fotograf bun pentru cununie trebuie sa se tina seama si de acest aspect, te invit pe pagina mea pentru a rasfoi proiectele carora le-am dat viata de-a lungul timpului. Consultand portofoliul, nu doar ca vei avea prilejul de a vedea cum lucrez atunci cand sunt solicitat in calitate de fotograf la astfel de evenimentesi care este stilul fotojurnalistic pe care il abordez, ci iti vei putea forma indirect si o parere si cu privire la profesionalismul si calitatea serviciilor pe care ti le pun la dispozitie.

Hai sa lucram impreuna!