Servicii de fotografie

La starea civila

Ne-am bucurat impreuna de fiecare clipa premergatoare sedintei foto si am fost cu totii martorii acelui emotionant “Da!” spus de fiecare cu vocea tremuranda de emotii. Radu si Katia s-au cununat civil intr-o frumoasa zi de vara iar eu am fost prezent pentru a le oferii serviciul foto la starea civila. Acest cuplu radia pur si simplu de fericire atunci cand au iesit amandoi pe usa starii civile, iar totul parea ca a stat in loc pentru ei.

  • Locatie stari civile: sectorul 6
  • Sedinta dupa starea civila: Gradina Botanica

Sedintele dupa starea civila

Pluteau amandoi invaluiti de iubire, increzatori intr-un viitor minunat. Cu Radu si Katia mi-a fost usor sa ma descurc si sa ii surprind in toate momentele importante ale cununiei. Se vedea cu ochiul liber, inca de la inceput, ca stiau ce trebuie sa faca la sedinta foto. Sunt fotogenici, naturali in fata obiectivului si pusi pe glume atunci cand simt ca emotiile ii pot coplesi.

Fotografiile de la casa casatoriilor

Cand realizez fotografii la casa casatoriilor este pentru mine un prilej minunat sa cunosc noi oameni. Cred ca mereu este loc de mai bine oriunde, iar un fotograf profesionist trebuie sa cunoasca foarte bine comportamentul uman, tipologiile de oameni pe care ii cunoaste si sa interactioneze cat mai bine cu fiecare dintre ei. Atunci cand am in fata un cuplu precum Katia si Radu, adica doi oameni cu simtul umorului si placuti, atunci cand interactionez cu ei, imi dau seama ca nunta respectiva imi va oferi prilejul de a face fotografii frumoase. Ca la casa casatoriilor, pot doar sa sper ca voi putea colabora cu astfel de cupluri si in viitor.

Sedinta foto dupa cununie-Adelina si Radu