realizare

Fotografii dupa cununie

De ce este o idee buna sa faceti fotografii dupa cununie? Atunci cand cuplul doreste sa faca fotografii, nu pot decat sa ma bucur foarte mult. Toata lumea este relaxata la o asemenea sedinta foto. Cel mai important este ca mirii nu sunt presati de nimic, nu intarzie la o ceremonie, petrecere sau la intalnirea cu socrii. Sedintele foto de dupa cununie sunt cea mai buna idee pe care mirii o pot avea daca se gandesc sa ramana cu fotografii minunate de la acest eveniment. Miruna si Forin au preferat sa ramana intr-un parc din oras pentru sedinta. Totul a decurs linistit, in deplina relaxare de ambele parti. In plus, nefiind ziua nuntii, ei au putut sa gaseasca cele mai bune cadre, alaturi de mine, pentru cele mai bune fotografii.

  • Locatie cununie: sectorul 5
  • Fotografii dupa cununie in Gradina Botanica

Fotografierea mirilor dupa cununie

Ce locuri puteti alege pentru fotografii cat si pentru filmari cu ocazia cununiei? Pentru sedinte foto in care sa faca fotografii dupa cununie, mirii pot merge linistiti chiar in vacanta la mare, la munte sau oriunde altundeva pentru a se relaxa dupa nunta. Nimic nu se compara cu linistea si relaxarea pe care ei le au dupa toata agitatia nuntii, totul fiind vizibil in fotografiile pe care le facem. Pentru fiecare cuplu exista anumite locuri simbolice de o mare insemnatate pentru povestea lor de dragoste. Ei isi doresc astfel de sedinte foto de succes in care pot marca simbolic uniunea iubirii lor. Multe sedinte organizate dupa cununie sunt incarcate de emotia pe care cuplul nou-casatorit o traieste dupa uniunea lor in iubire.

Poze in aer liber dupa cununie

Trebuie sa retineti, in primul rand, faptul ca locatia pentru aceasta sedinta foto conteaza enorm de mult. Ea va completa foarte bine sentimentele pe care voi le aveti. Voi doi puteti pune in scena o sedinta foto memorabila, exact asa cum va doriti. Este insa important sa comunicati eficient cu fotograful in aceasta privinta. Practic, prin sedinta foto in care faceti fotografii, voi prelungiti nunta voastra dincolo de cadrul in care se desfasoara ceremoniile. O puteti duce in cele mai frumoase locuri din natura si acolo unde va simtiti cel mai bine amandoi.

Sedinta dupa starea civila-Radu si Katia