Servicii foto pentru promovare brand pe social media

Fotograf evenimente hipice la concursul de echitatie Karpatia Horse Trials intre 9 si 11 octombrie pe Domeniul Cantacuzino din Floresti, la 80 de kilometri distanta de Bucuresti. Aceasta a fost a doua ediţie a concursului hipic internaţional, cu participanţi din Anglia, Italia, Bulgaria, Turcia, Franţa şi România, şi cu evenimente conexe care au transformat evenimentul într-unul cu totul special. Un concurs demonstrativ de atelaje cu doi şi patru cai, diverse demonstraţii ecvestre şi o paradă de ogari au oferit iubitorilor de echitaţie un weekend memorabil. Ediția 2015 s-a remarcat printr-un concurs calificativ de 3* pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016, secțiune care a atras în premieră sportivi din Marea Britanie, Italia, Belgia, Spania, India, țări care nu au mai concurat în România niciodată. Numeroși concurenți bulgari și români au participat la diverse secțiuni, pentru a întregii spectacolul hipic.

Foto pentru promovare eveniment

A fost o plăcere pentru mine să fotografiez acest eveniment. Dinamismul, pofta de viaţă şi energia participanţilor sunt evidente în fiecare fotografie, iar locaţia mi-a oferit nenumărate posibilităţi pentru a diversifica unghiurile şi cadrele. Am profitat de ziua frumoasă, de culorile intense ale toamnei, de cerul senin, precum şi de decorul istoric care a dat întregii experienţe un aer proaspăt şi o aură deosebită care i-a transportat cu uşurinţă pe spectatori într-un cu totul alt timp.

Fotografii pentru social media

Cu ocazia acestui eveniment, Domeniul Cantacuzino a fost transformat în spaţiul ideal pentru plimbări în aer liber. Copiii s-au bucurat de ponei, în timp ce adulţii s-au destins cu plimbări cu trăsura. Albumul foto final este plin de zâmbete, voie bună, ochi strălucitori şi chipuri relaxate, destinse. Este una dintre acele experienţe pe care abia aştept să le repet.

Concerte