Fotograf concerte

A fost o onoare pentru mine să fotografiez concertul Narcotango. Nimic nu este mai frumos decât să lucrezi pe muzică bună, iar ca fotograf profesionist pot adesea îmbina utilul cu plăcutul. Atmosferă sublimă, muzică de cea mai bună calitate, coregrafie de excepţie… ce îţi poţi dori mai mult de la un eveniment care îmbină perfect muzica şi dansul? Când am aflat că Narcotango concertează în Bucureşti, am ştiut că trebuie să fiu acolo.

Concerte in Bucuresti

E nevoie de talent şi creativitate pentru a surprinde emoţiile pe care artiştii le transmit pe scenă. M-am folosit de lumini, umbre, unghiuri interesante şi cadre variate pentru a reda sensibilitatea muzicii şi căldura atmosferei. Cred sincer că fotografiile finale reflectă mult mai mult decât mesajul pe care artiştii au vrut să îl transmită. În egală măsură, reflectă trăirile celor din faţa scenei, celor care s-au lăsat fermecaţi de spectacol şi de acordurile muzicii.

Servicii foto pentru concerte

Narcotango a fost fondată de compozitorul şi producătorul Carlos Libedinskyn când a început să ia lecţii de tango după o perioadă în care experimentase genuri muzicale precum rock, pop, blues, muzică medievală şi renascentistă. Muzica trupei a fost folosită de cei mai importanţi coregrafi din Argentina.

Fotografii masini