Fotograf la concursuri

Ca fotograf evenimente sportive Bucuresti, îmi place sa caut unghiurile care îmi ofera posibilitatea de a transmite un mesaj, o poveste. Etapa a IV-a a Dementor KTM Motocross Cup a fost un eveniment extraordinar. Viteză, adrenalină, energie – nu sunt uşor de imortalizat, dar efortul merită cu desăvârşire. In acest caz, am vrut ca albumul final să sugereze libertate, acţiune şi sentimentul că toţi suntem capabili de orice dacă punem suficientă pasiune în activitatea pe care o iubim.

Fotografii la concursuri moto

Din fericire, am avut noroc de o vreme perfectă. Peisajul a ajutat enorm, iar lumina a scos în evidenţă culorile vii care se îmbinau pentru a crea un fundal ideal pentru motocrosiştii în acţiune. Tonurile variate de verde, albastru şi maro m-au ajutat să transmit ideea de graniţă dintre cer şi pământ care se dizolvă atunci când un om se urcă pe o motocicletă şi atacă circuitul plin de provocări.

Evenimente motocross

Dementor KTM Motocross Cup este un eveniment dedicat celor pasionaţi de motocross, fie că practică sportul sau preferă să îl urmărească. Publicul a fost numeros şi extrem de implicat. Energia şi pofta de aventură plutea în aer, parcă transportându-te către o cu totul altă lume. A fost cu siguranţă unul dintre evenimentele cele mai solicitante şi mai interesante la care am participat, şi abia aştept să repet experienţa.

Foto la evenimente bussines