Fotograf pentru eveniment sportiv

Ca fotograf evenimente sportive, a fost o placere sa lucrez pe o zi atat de frumoasa, cu oameni atât de pasionati si interesanti. Nimic nu este mai captivant şi mai provocator decât să fotografiezi oameni şi obiecte în mişcare. Nu puteam lipsi de la festivalul Rock’N Port din Turnu Măgurele, şi am fost şi mai încântat că am avut ocazia să prind câteva cadre extrem de reuşite în timpul paradei motocicliştilor.

Evenimente moto

Parada motocicliştilor a fost, de fapt, mai mult decât o simplă paradă. Organizatorii au amenajat o pistă de enduro, aşa că motocicliştii s-au folosit din plin de terenul pus la dispoziţie pentru a arăta spectatorilor cele mai bune mişcari. Publicul a fost absolut încântat, iar evenimentul a avut un real succes. Peisajul şi soarele puternic m-au ajutat enorm, aşa că fotografiile finale sunt pline de viaţă şi culoare. Cred că am reuşit să surprind foarte bine entuziasmul participanţilor şi energia pe care au demonstrat-o pe motoare.

Fotografii la evenimente sportive

Acest album de eveniment transmite cele mai autentice sentimente: fericire, pasiune, energie. Ca fotograf de eveniment, îmi plac provocările, aşa că m-am dedicat trup şi suflet acestei şedinţe foto deosebite.

Promovarea cursurilor