Fotograf expozitii targuri Romexpo Bucuresti

Fotograf la evenimente Romexpo Bucuresti ÔÇô Prevenirea risipei alimentare si provocarile gastronomiei viitorului la Targul Romhotel. Edi╚Ťia-pilot a Black Sea Food Summit organizata de Sarbatoarea Gustului a marcat un moment important ├«n implicarea noastr─â ├«ntr-un proiect care inten╚Ťioneaz─â s─â schimbe perspectiva pe care noi ╚Öi noile genera╚Ťii o au asupra produselor alimentare, a agriculturii, ╚Öi a impactului pe care consumul ├«l are asupra planetei. Evenimentul fotografiat: Black Sea Food Summit a avut loc ├«n cadrul t├órgului Romhotel ╚Öi a fost inclus ├«n ini╚Ťiativa ÔÇ×S─ârb─âtoarea GustuluiÔÇŁ. Invita╚Ťi speciali au fost Frederic Jaunault ╚Öi Jacques Henrio din Fran╚Ťa, ambii distin╚Öi cu titlul de ÔÇ×Meilleur Ouvrier de FranceÔÇŁ. Printre cei care au luat cuv├óntul s-au num─ârat Alexandru Giboi, directorul general al AGERPRES, ╚Öi Daniel Dobre, partener fondator ÔÇ×S─ârb─âtoarea GustuluiÔÇŁ.

Fotografii de la targurile Romexpo

Alexandru Giboi a pus accentul pe implicarea Agen╚Ťiei Na╚Ťionale de Pres─â ├«n promovarea unui stil de via╚Ť─â s─ân─âtos. Promov├ónd tot ce ╚Ťine de informare, Agen╚Ťia Na╚Ťional─â de Pres─â poate educa publicul ├«n ceea ce prive╚Öte alimenta╚Ťia. Colaborarea cu ÔÇ×S─ârb─âtoarea GustuluiÔÇŁ este un prim pas ├«n informarea tuturor asupra a ceea ce ├«nseamn─â un stil de via╚Ť─â s─ân─âtos ╚Öi cum putem consuma alimentele de care avem nevoie f─âr─â a risipi. Daniel Dobre a vorbit despre ini╚Ťierea unei edi╚Ťii oficiale ├«n 2016 la care vor fi invitate toate autorit─â╚Ťile care sunt implicate ├«n demersul agriculturii, protec╚Ťiei mediului, precum ╚Öi reprezentan╚Ťi ai Ministerului ├Änv─â╚Ť─âm├óntului. Momentan, consum─âm peste 150% din capacitatea noastr─â de a produce, ╚Öi un bun mod prin care putem pune cap─ât acestei risipe este s─â educ─âm noile genera╚Ťii cu privire la alimenta╚Ťie ╚Öi agricultur─â.

Evenimente la Romexpo

Invitatii din strainatate la Targul Romhotel organizat la Romexpo, au adus un plus de expertiz ├«n acest domeniu. Jacques Henrio a eviden╚Ťiat responsabilitatea profesioni╚Ötilor din domeniul gastronomiei ╚Öi disciplina pe care ace╚Ötia trebuie s─â o respecte. Un profesionist care ├«╚Öi respect─â munc─â va respecta ╚Öi produsele folosite ╚Öi va evita pe c├ót posibil risipa. De asemenea, la summit au fost prezen╚Ťi ╚Öi reprezentan╚Ťi ai unor mari firme implicate ├«n industria alimentar─â, precum Macromex, Unilever, Food Solutions, precum ╚Öi reprezentan╚Ťi ai unor ╚Öcoli ├«n care sunt forma╚Ťi exper╚Ťi ├«n gastronomie. Magor Csibi, reprezentant al World Wide Fund Romania, a vorbit despre problema risipei alimentare la nivel mondial, subliniind c─â Raportul ÔÇ×Planeta VieÔÇŁ, care este realizat o dat─â la doi ani, arat─â c─â vom ajunge s─â consum─âm c├ót produce planeta pe un an. Dan Radu, director de dezvoltare ├«n cadrul ICEP Hotel School, a declarat c─â educa╚Ťia este cheia unei politici anti-risip─â alimentar─â. Sus╚Ťine acest summit desf─â╚Öurat ├«n cadrul ÔÇ×S─ârb─âtorii GustuluiÔÇŁ deoarece este un pas ├«nainte ╚Öi un concept nou care poate aduce schimb─âri majore ├«n modul ├«n care privim alimenta╚Ťia ╚Öi impactul pe care ├«l avem cu to╚Ťii asupra planetei.

Foto promovarea brandului