Fotograf team building si eveniment in aer liber

Ca fotograf de evenimente, este normal sa fii pus mereu în situatii nesteptate. Trebuie să te foloseşti de tot ce îţi oferă locaţia şi peisajul pentru a imortaliza oamenii şi activitatea într-un mod cât mai original. Airsoft-ul este unul dintre cele mai fascinante sporturi şi hobby-uri. A fost o plăcere să fotografiez acest eveniment şi o provocare să redau dinamismul şi energia participanţilor.

Servicii foto team building

Pot spune că decorul a fost şi de partea mea, nu numai a jucătorilor. Lumină difuză strecurându-se printre scânduri, ici şi colo o fereastră spartă… fiecare detaliu a contribuit impecabil la simularea unui conflict armat, iar participanţii şi-au intrat în rol fără nici o dificultate. Tonurile de gri şi verde domină albumul final, iar atmosfera transmisă este una de bună dispoziţie. Chipurile jucătorilor arată concentrare, dar în acelaşi timp au seninătatea celor care se distrează la maxim deoarece sunt implicaţi într-o activitate care îi pasionează cu adevărat.

Foto evenimente in aer liber

Ca fotograf profesionist, ma bucur ca am avut ocazia de a fotografia acest eveniment. Atât locaţia, cât şi participanţii mi-au oferit oportunitatea de a prinde o serie de cadre foarte interesante. Airsoft-ul este un joc dinamic, de echipă, care merită să fie cunoscut de cât mai mulţi oameni.

Evenimente sportive