Fotografiere evenimente moda

Prima zi #SFW a fost plina de creatii excentrice ale unor designeri renumiti. In cadrul unei asemenea zile un fotograf de moda putea realiza un shooting foto de calitate, axat fiind pe operele de arta ale urmatorilor designeri: Snezana Dakic – o adepta a eficacitatii in modeling. Creeaza haine prin combinarea mai multor elemente si da o atitudine aparte fiecarui model ce-i imbraca creatiile. A aratat desori lumii ca modeling-ul se poate face si fara milioane de dolari, iar stilul nu inseamna neaparat o suma. Ana Vasilzevic – Colectia sa, Silent Spectra, a reprezentat excentricul. Podoabele unice in combinatie cu salopetele duo – color (albastru – negru) au umplut scena si au pus in valoare fiecare fotomodel. Scopul unui fotograf de eveniment profesionist este sa surprinda in fotografiile sale toate aceste momente si sa le redea privitorilor intr-un mod cat mai fidel.

Fotografie fashion

Fotograf de moda Bucuresti la Fashion Week Serbia -cand ai ocazia sa fotografiezi un eveniment international, iei biletul, iti faci bagajul si ai plecat. Trebuie sa profiti de orice oportunitate pentru a realiza un portofoliu complex cu fotografii profesionale. Asta a fost situatia in cadrul evenimentului Serbia Fashion Week. In cadrul unui asemenea eveniment axat pe o multitudine de prezentari de moda si plin de momente artistice, poti realiza un shooting foto profesional si iti poti imbunatati portofoliul cu un book foto extrem de divers. Katarina Andrejic si Gaetano au fost urmatorii artisti ce si-au prezentat creatiile. Colectiile lor au impodobil fotomodelele de misticism. Muzele din cultura antica si vestimentatiile cu puternic accent mitologic si-au facut aparitia in fata obiectivului, lasand impresia unei atmosfere de poveste, o atmosfera in care realitatea se impleteste cu fantasticul si ia forma celor mai excentrice vesminte, purtate de fotomodele exceptionale.

Saptamana modei

Ljiljana Vujanovic a fost prezenta si ea cu o minunata reprezentatie de smart appeal. Eleganta si stilul au predominat, asa incat, pentru un fotograf profesionist de evenimente, acest episod din #SFW putea fi un real success in ceea ce priveste imbogatirea portofoliului cu foarte multe cadre axate pe diversitate si creativitate.

Fotografiile pentru creatorii de moda

Concluziile unui fotograf in urma unui shooting foto la #SFW. In urma derularii acestui eveniment, privind lucrurile din postura unui fotograf , a fost oportunitate de luat in calcul si o aventura artistica prezenta mea la Serbia Fashion Week. Aceasta este una dintre cele mai complexe și interesante experiențe pe care am trăit-o în postura unui fotograf de evenimente. Daca ești fotomodel sau pur și simplu ai nevoie și tu de un shooting foto profesionist, poți apela cu încredere la serviciile mele.

Servicii petreceri de firma