Fotografierea masinilor

Fotograf eveniment auto Bucuresti-evenimentul european Gumball 3000 cu punctul de sosire la Bucuresti. Gumball 3000 este un festival care a luat nastere in Marea Britanie in 1999 si care implica diferite curse, pe un parcurs total de 4,800 de km pe drumurile publice din Europa. Fiind un eveniment auto cu traditie, va imaginati entuziasmul fanilor cand s-a aflat ca editia Gumball 3000 din 2016 va trece si prin Romania. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu conceptul Gumball 3000, trebuie sa stiti ca evenimentul este organizat pentru cei mai bogati oameni de pe planeta. Taxa de participare la eveniment este nici mai mult nici mai putin de 40,000 de lire sterline, aceste sume urmand a fi donate. Pentru aceasta uriasa suma de bani, se poate inregistra, un singur automobil cu doi pasageri, deci nu oricine poate participa la Gumball 3000.

Fotografii la concursurile auto

Gumball 3000 2016 a avut ca punct de plecare in Dublin, Irlanda iar linia de sosire anul acesta a fost in Bucuresti. Am ales ca punct de observatie pentru a-i fotografia pe unii dintre cei mai ÔÇťextremiÔÇŁ soferi din lume care au venit sa faca show in Piata Constiutiei din centrul capitalei noastre, o zona din apropierea ÔÇťobiectivului turisticÔÇŁ- micii de la Dadulesti. Un eveniment atat de popular isi atrage bineinteles si critici pe masura ÔÇô in special legat de comportamentul nepotrivit al unor participanti la trafic. Ca veni vorba, nu am putut sa nu observ ca unii ÔÇťsoferiÔÇŁ au hotarat ca ar fi amuzant sa se alature concurentilor in cursa acestora catre Bucuresti, provocandu-i. 

Fotograf masini

Finalul cursei Gumball 3000 de la Bucuresti, a fost cu adevarat exploziv incluzand si demonstratii de sporturi extreme, o parada a super-masinilor si o petrecere exploziva la sfarsit.
De retinut ca traseul din anul acesta a traversat numeroase tari asa cum este de asteptat, incluzand Irlanda de Nord, Regatul Unit, Franta, Italia, Slovenia, Ungaria, Romania, Bulgaria si la final Bucuresti. La Bucuresti au putut fi admirate in toate splendoarea lor sute de masini exclusiviste ale miliardarilor din intreaga lor care au defilat firese, cu viteze mari. Este de inteles, ca multimea a fost complet fascinata. Rezultatul sendintei foto poate fi vizinat in galeria foto cu masini care mai de care mai interesante.

Evenimente food