Fotografii la decernare premii, concursuri

La Premiile TV Mania, in calitate de fotograf evenimente Bucuresti. am avut ocazia sa fotografiez oameni frumosi, oameni educati, care îsi respecta publicul si îsi fac meseria cu drag. Făcând o retrospecție și uitându-te în portofoliul tău, ar trebui să vezi ce anume ai fotografiat, ce ai fi vrut să fotografiezi și ce ți-a scăpat? Anul acesta am avut ocazia să-mi întregesc portofoliul cu un eveniment la care am participat în calitate de fotograf profesionist de evenimente. Este vorba despre ediția cu nr. 15 a Premiilor TV Mania, prezentata de Marius Florea Vizante și Irina Teodorescu. Am avut ocazia să iau parte la un adevărat spectacol, atât prin prisma decernării premiilor, cât și prin prisma atmosferei de neuitat făcute de prezentatori și de cei ce s-au aflat în sală. Glumele, satira și sunetul de blitz au fost doar câteva elemente ce nu și-ai făcut simțite lipsa nicicum.

Fotografii la evenimente media

Maniera în care au fost prezentate premiile a fost una absolut incredibilă. Trecând peste hainele prezentatorilor care te izbeau în creștetul capului (din cauza creatvității), hohotele de râs au acoperit minute întregi sala, iar scena a strălucit în continuu sub click-urile butoanelor ce declanșau aparate care mai de care mai sofisticate. Acum, dacă stăm să ne raportăm la eveniment, nu numai aparatele erau sofisticate. Cred că doamnele din fața obiectivelor depășeau cu mult aparatele la acest apelativ. Că au ales rochii lungi sau fuste scurte, un lucru a fost sigur: erau mai strălucitoare ele decât premiile ce le purtau în brațe. Ce puteai fotografia în cadrul unui astfel de eveniment in calitate de fotograf evenimente Bucuresti? Răspunsul la această întrebare a fost extrem de simplu pentru mine. Puteai fotografia TOTUL! O adevărată ședință foto de eveniment are în componeța ei atât fotografii ale personajelor, cât și fotografii cu decorul și cu cu publicul.

Materiale foto pentru presa

Trebuie să cuprinzi zâmbetul infailibil al lui Bartoș, trebuie să transmiți fericirea din vocea bărbătească a lui Brenciu și în același timp trebuie să vezi și sarcasmul din privirea lui Scărlătescu. Am încercat să fotografiez toate acestea și să obțin rezultatul unei adevărate ședințe foto profesioniste. La cum s-a desfășurat evenimentul, plutind printre comentarii amuzante și printre subtilități scoase la înaintare de către prezentatori, nu știu cât de mult am reușit să surprind profesionalismul și caracterul obiectiv al evenimentului. Cert este că m-am simțit bine. Așadar, ca fotograf profesionist de eveniment, la Premiile TV Mania 2016 am avut ocazia să fotografiez oameni frumoși, oameni educați, care își respectă publicul și își fac meseria cu drag. Aceste personaje sunt cel mai ușor de fotografiat, deoarece mă regăesc ușor în ele. Știu ce înseamnă să tratezi meseria cu respectul cuvenit, în același timp în care destinzi atmosfera cu câteva glume de bun simț. Nu doar glumele au destins atmosfera la Premiile TV Mania. Eleganța rochiilor lungi de seară, tocurile înalte și adevăratele doamne ce au pășit pe scenă purtându-le au realizat un cadru perfect pentru a surprinde naturalețea, eleganța și profesionalismul unui eveniment de decernare a unor premii cu adevărat importante.

În luciul trofeelor se simțea de la depărtare cutremurul audiențelor, iar zâmbetele câștigătorilor mulțumeau parcă pentru voturile câștigate de la fani. Glumele erau deja un bonus bine venit pentru a mai descreți frunțile concurenților, iar fustele scurte ce defilau în continuu pe scenă erau prilej de bucurie pentru aceștia. Fie că era vorba despre cea mai bună emisiune de știri, fie că premiul decernat era pentru cel mai bun show de divertisment, atmosfera era aceeași, iar faptul că am fost prezent și am reușit să surprind în anumite ipostaze cei mai cotați oameni ai României, este pentru mine un adevărat succes profesional.

Festival de moda