Fotografii promovare brand

Cel de-al doilea eveniment OneCoin organizat în România a fost un succes, si mă bucur că am avut ocazia sa particip pentru a le oferii fotografii de promovare a acestui brand. Am rămas impresionat de cât de mulţi oameni au participat, de atmosfera plină de viaţă şi voie bună, şi de informaţiile extraordinare despre network marketing oferite de cei mai celebri experţi în domeniu. Invitatul de onoare a fost Juha Parhiala, nivel de Diamant Coroană în OneCoin şi ocupantul locului 6 în topul celor mai mari câştiguri în network marketing realizat de Business For Home.

Promovarea ta online

Orice business, afacere are nevoie de fotografii care sa ilustreze evenimentul si pentru a se promova online. Onecoin este o moneda digitala care ofera aceleasi avantaje ca toate monede le digitale. Este o moneda descentralizata, adica pretul ei il formeza cererea si oferta de pe piata. La tranzactiile finaciare efecutate cu monedele digitale nu se platesc comisioane, iar tranzactiile se efectueaza instant. Monedele digitale se obtin printr-un sistem diferit de cel al mondelor obisnuite. Ele se obtin printr-un proces de criptare sau minare.

Fotografii pentru promovare pe social media

Pentru mine a fost, în egală măsură, o plăcere şi o provocare să imortalizez acest eveniment. Când sunt atât de mulţi participanţi implicaţi, ca fotograf eveniment trebuie să iei mereu decizii pentru a te asigura că nu ratezi nimic. Atunci când se uită la fotografii, privitorul trebuie să vadă amploarea şi să simtă energia şi pozitivismul care au plutit în aer pe tot parcursul întâlnirii membrilor OneCoin. Publicul a fost în mod special încântat de primele recunoaşteri OneCoin România, care au inclus şi prima calificare în România la nivelul de Diamant OneCoin. Am avut grijă să surprind acest moment deosebit. Zâmbetele şi strălucirea din ochii celor recunoscuţi aproape că au rivalizat lumina caldă din încăpere.

Fotografiere masini