Furnizor servicii foto la concursuri si zilele orasului

Este important ca fotograful sa aiba macar cele mai de baza informatii cu privire la evenimentul pe care urmeaza sa îl fotografieze. Astfel, el va sti ce anume sa surprinda, pe ce sa puna accentul, si ce fel de personalitate sa imprime fotografiilor.

Fotografii la zilele oraselor

Desfăşurarea dansului pentru vindecarea bolnavilor urmează un adevărat ceremonial cu semnificaţii simbolice de exorcizare. Se povesteşte că atunci când căluşarii ajungeau la casa unui bolnav, acesta era scos afară, aşezat cu faţa în sus, cu capul spre răsărit. Se aşeza lângă el steagul iar alături o oală nouă (din lut), plină cu apă, de care se lega o aţă roşie şi un pui de găină.

Eveniment in aer liber

Dacă, după executarea tuturor melodiilor, bolnavul începea să tremure, era semn clar că e „luat de căluş”. Atunci se stabilea o zi în care vor veni să-l „scoale din căluş”. Odată întorși la casa cu pricina, calusării repetau jocul de trei ori. Când bolnavul era şi el prins în horă, vătaful lua oala de lut şi o arunca în sus. Căzând, oala se spărgea omorând puiul. Dacă pe bolnav săreau câteva picături de apă, era semn de vindecare, în schimb, dacă nu-l atingea nicio picătură, înseamna că „era ursit să moară”.

Pentru promovare evenimente