Furnizor servicii foto la concursuri si zilele orasului

Este important ca fotograful sa aiba macar cele mai de baza informatii cu privire la evenimentul pe care urmeaza sa îl fotografieze. Astfel, el va sti ce anume sa surprinda, pe ce sa puna accentul, si ce fel de personalitate sa imprime fotografiilor.

Fotografii la zilele oraselor

Desf─â┼čurarea dansului pentru vindecarea bolnavilor urmeaz─â un adev─ârat ceremonial cu semnifica┼úii simbolice de exorcizare. Se poveste┼čte c─â atunci c├ónd c─âlu┼čarii ajungeau la casa unui bolnav, acesta era scos afar─â, a┼čezat cu fa┼úa ├«n sus, cu capul spre r─âs─ârit. Se a┼čeza l├óng─â el steagul iar al─âturi o oal─â nou─â (din lut), plin─â cu ap─â, de care se lega o a┼ú─â ro┼čie ┼či un pui de g─âin─â.

Eveniment in aer liber

Dac─â, dup─â executarea tuturor melodiilor, bolnavul ├«ncepea s─â tremure, era semn clar c─â e ÔÇ×luat de c─âlu┼čÔÇŁ. Atunci se stabilea o zi ├«n care vor veni s─â-l ÔÇ×scoale din c─âlu┼čÔÇŁ. Odat─â ├«ntor╚Öi la casa cu pricina, calus─ârii repetau jocul de trei ori. C├ónd bolnavul era ┼či el prins ├«n hor─â, v─âtaful lua oala de lut ┼či o arunca ├«n sus. C─âz├ónd, oala se sp─ârgea omor├ónd puiul. Dac─â pe bolnav s─âreau c├óteva pic─âturi de ap─â, era semn de vindecare, ├«n schimb, dac─â nu-l atingea nicio pic─âtur─â, ├«nseamna c─â ÔÇ×era ursit s─â moar─âÔÇŁ.

Pentru promovare evenimente