Materiale foto pentru promovare cursuri

Ca fotograf de eveniment, este important sa ma adaptez locatiei si activitatii, iar acest atelier de olărit mi-a oferit ocazia de a încerca o serie de cadre mai deosebite. Acesta a fost unul dintre cele mai interesante şi mai fascinante evenimente la care am participat şi pe care l-am fotografiat. Iubesc faptul că meseria mea îmi permite să învăţ mereu lucruri noi şi să cunosc oameni extraordinari cu care nu aş avea ocazia să interacţionez în alte circumstanţe.

Fotografii pentru promovarea cursului tau

Bucuria din ochii participanţilor atunci când vedeau ce puteau face cu mâinile lor dintr-o bucată de lut trebuia neapărat imortalizată cât mai fidel. M-am folosit de lumina caldă din încăpere şi de unghiuri cât mai subtile pentru a capta concentrarea fiecăruia pentru obiectul la care lucra. Atmosfera a fost una relaxată. Toată lumea s-a simţit bine şi şi-a depăşit emoţiile din momentul în care s-a început lucrul la roata olarului. Teama de la început dispărea treptat de pe chipul participanţilor, fiind înlocuită de încântare atunci când obiectul din mâinile lor începea să prindă forma pe care ei şi-o doreau.

Atenţia cu care toată lumea a lucrat, entuziasmul pentru arta în sine… toate sunt evidente în albumul final. Am considerat că lumina caldă se potriveşte cel mai bine unui asemenea atelier, aşa că toate fotografiile transmit o atmosferă de intimitate şi bună dispoziţie. Suntem un ONG înfiinţat de o familie de artişti la Piscu, un fost sat de olari, din apropierea Bucureştiului. Din anul 2006 desfăşurăm proiecte de promovare a patrimoniului cultural local şi românesc, în general, adresat în special copiilor dar şi adulţilor.

Concursuri in aer liber