Servicii foto pentru vernisaje si expozitii bucuresti

Expozitia Mestesugul transparentei, semnata de Dan Popovici, a fost o adevarata experienta pentru mine ca fotograf evenimente. Lucrările mi-au oferit ocazia de a mă folosi din plin de lumină şi umbre pentru a reda prin fotografii transparenţa deosebită a sticlei. Este incredibil ce poate face un artist din simpla sticlă pe care noi o luăm adesea ca atare.

Fotograf la expozitii

Am încercat cele mai diverse unghiuri pentru a prinde simplitatea şi sensibilitatea acestui extraordinar artist, Dan Popovici. Fiecare exponat spune o poveste, iar fiecare vizitator se reflectă diferit în miile de faţete ale sticlei. Culori inedite, transparenţe acolo unde nu te-ai fi aşteptat să fie, forme care ascund mesaje subtile… Aş putea continua la nesfârşit cu impresiile şi emoţiile pe care această expoziţie mi le-a lăsat. A fost o reală provocare pentru mine să imortalizez această artă unică a transparenţei aşa cum merită imortalizată.

Fotografii de la vernisaje

Câteva cuvinte despre artist: Dan Popovici predă discipline artistice şi tehnologice ale sticlei în cadrul Universităţii Naţionale de Arte Bucureşti. Este membru al Uniunii Artiştilor Plastici şi participă frecvent la expoziţii şi simpozioane naţionale şi internaţionale ale artei sticlei.

Foto la team building