Album foto nunta-Anca si Cristian

Un cuplu frumos si armonios, Anca si Cristian mi-au dat ocazia sa realizez un frumos album foto nunta. Anca si Cristian nu locuiesc in Romania, asa ca discutiile privind realizarea fotografiilor pentru acest album de nunta, organizarea si ziua nuntii au decurs putin diferit fata de alte situatii. Nu am reusit sa ne întalnim înainte de nunta, asa ca am discutat toate detaliile la telefon. Semnarea contractului s-a facut online si le multumesc pentru increderea acordata. In ciuda distantei care ii separa de Romania, pot spune ca a fost una dintre cel mai bine organizate nunti vazute de mine.

Albumul foto de nunta

Mereu am apreciat si felicitat oamenii care au ales sa faca nunta toamna datorita culorilor acesteia cat si in ceea ce priveste preturile la servicii. Cred sincer ca este cel mai potrivit anotimp pentru sedinta foto de nunta. Nimic nu se compara cu nuantele deosebite ale toamnei, cu galbenul si ruginiul frunzelor ce intra în contrast cu rochia alba a miresei! Anca si Cristian mi-au oferit ocazia de a surprinde acest eveniment unic din viata lor într-o serie de fotografii de nunta cu totul deosebite.

Alege stilul in care vrei sa fi fotografiat

Am profitat de verdele înca intens al copacilor, de covorul de frunze care acoperea aleile parcului, si de lumina calda a soarelui, pentru a realiza fotografii ce vor face parte din albumul de nunta al acestora. Plimbandu-ne pe aleile parcului, ei imi marturiseau ca le este dor de Romania, dar ca se simt bine in strainatate si nu s-ar muta aici din nou. Insa le lipsesc parcurile noastre unice, le lipseste natura superba a tarii noastre si chiar traditiile noastre unice in Europa.

Pastreaza amintirile cu un album foto

In apropiere de Bucuresti, nimeni nu reusise sa gaseasca o locatie pe placul tuturor. Într-un final, problema locatiei a fost rezolvata si toata lumea a fost mai mult decat încantata. Ceea ce am ales impreuna cu ei s-a dovedit o buna buna locatie pentru sedinta foto cu mirii. Nu numai locatia si ziua superba mi-au oferit elementele perfecte pentru un album de nunta. Anca si Cristian mi-au ascultat cu grija sugestiile, au fost foarte flexibili, au venit cu propriile idei, iar rezultatul a fost o colaborare relaxata si placuta si un album de nunta foarte frumos. Atunci cand ne-am despartit, ne-am promis unii altora ca vom tine legatura, iar ei spuneau ca imi vor urmari constant site-ul pentru a vedea ce alte sedinte foto mai postez in portofoliul meu.