Cununie nunta la palatul Stirbey in aer liber

Biserica Ştirbei s-a dovedit a fi o locatie perfecta pentru cununie nunta la palatul Stirbey in aer liber. Ziua de vara, desi fierbinte, a asigurat o lumina perfecta pentru aparatul foto, iar cuplul s-a simtit minunat. Madalina si Bogdan emana echilibrul perfect atunci cand sunt împreuna. Modesti, sensibili si jucausi, cei doi tineri mi-au oferit prilejul de a lucra usor si eficient cu ei. Nu a fost nevoie sa le dau prea multe indicatii, iar ei nu au ezitat sa vina cu idei noi pentru diverse cadre. Orice fotograf de nunti vrea sa aiba un portofoliu cat mai bogat si diversificat in care viitorii clienti sa poata vedea ce poate realiza el ca profesionist in domeniu.

  • Biserica Stirbey
  • Foto la domeniul Stirbey Buftea

Cununia nuntii in aer liber

Dupa cununie, atunci cand se merge cu mirii la sedinta foto de nunta in Bucuresti, fotograful trebuie sa reflecte in ceea ce face nu doar frumusetile peisajului, ci si emotiile fiecarui cuplu fotografiat si splendoarea momentelor petrecute la fiecare eveniment de acest tip. Sunt mai mult decat multumit de rezultatul acestei sedinte foto cu Madalina si Bogdan, si va învit sa „rasfoiti” acest album ce face parte dintr-un vast portofoliu alcatuit de mine. Este nevoie ca atunci cand fotografiezi sa privesti din spatele obiectivului ca si cand tu ai fi cel din fata sa.

Este nevoie, in postura de fotograf, sa-ti asumi statutul de profesionist, gandind insa si din locul cuplului si din locul invitatilor, nasilor, familiei si tuturor celor prezenti. Doar in acest fel vei reusi sa identifici nevoile reale si dorintele celor ce isi doresc pachete foto nunta si vei putea sa le oferi prin poze exact ceea ce isi doresc ei.

Sedinta nunta dupa cununie

Pentru mine a fost o reala placere sa ma joc cu aparatul la aceasta cununie nunta in aer liber. Am putut astfel sa încerc sa surprind prospetimea naturii si puritatea luminii care îi învaluia pe cei doi miri din toate partile. Pot spune ca am realizat o sedinta foto de nunta demna de un portofoliu nunti. Sedinta foto cu Madalina si Bogdan de dupa cununia nuntii in aer liber, o adevarata simfonie a culorilor. Verdele intens al copacilor si albastrul senin al cerului s-au potrivit perfect cu florile în culori vii din buchetul miresei. Absolut totul a fost în armonie, si cred ca albumul final subliniaza acest lucru.

Palatul Stirbey-locatie foto nunta

Toate pozele au fost realizate foarte usor, deoarece cu astfel de oameni este mereu o placere sa colaborezi. Pana la urma, un portofoliu este compus nu doar din sedinte foto, ci din suflete si din emotii reflectate de fiecare om in parte. Toate aceste poze pe care le puteti vedea reflecta frumuseeta unor suflete invaluite de dragoste in ziua nuntii lor. Familia si prietenii s-au dovedit a fi la fel de entuziasmati ca si mirii, si a fost o placere sa lucrez cu toata lumea. Pot spune cu toata convingerea ca nunta Madalinei si a lui Bogdan a fost un succes, lucru care transpare cu usurinta din fotografiile obtinute.