Cununia religioasa la biserica Ghika, Adriana si Justin

Am avut ocazia sa intalnesc un cuplu special si a le fotografia cununia religioasa la biserica Ghika. Toate sunt speciale, o sa spuneti voi. Da, asa este, acesta insa era special prin altceva. Ea, vesela si imbujorata, a visat intotdeauna sa aiba pantofi albastri la nunta, iar el, strain, dintr-o cultura de peste ocean, nu o mai vazuse niciodata in rochie mireasa.

  • Biserica Teiul Doamnei Ghika
  • Sedinta foto cu miri in parcul Circului

Fotografii dupa cununia religioasa

Acest lucru poate parea normal. Poate asa este, insa el nu mai vazuse niciodata traditiile unei nunti pe meleag romanesc. Era atat de nerabdator sa o sarute si s-o imbratiseze incat a semnat pe nevazute contractul si am batut palma doar din mers. Omul acesta avea ceva aparte. S-au sarutat si s-au agitat intreaga sedinta foto, asa incat uneori mi-au creat probleme in a-i surprinde intr-un cadru.

Fotografiile cu mirii-momentul lor

Dar toata energia lor si toata iubirea dintre ei mi-au aratat o latura diversa a meseriei de fotograf. Mi-au aratat cat de importanta este incredereaÔÇŽ si increderea lor unul in celalalt, dar mai ales increderea lor in mine. Discutia legata de pachetul foto de nunta a fost scurta concretizandu-se prin semnarea ÔÇ×verbalaÔÇŁ a contractului, pana la urma a avea incredere intr-un om strainÔÇŽ poate fi o onoare. Pana la urma.. asta a insemnat si pentru mine sa surprind naturaletea, increderea si iubirea dintr-un cadru frenetic si sa le ofer acestor doi indragostiti sedinta foto pe care au visat-o intotdeauna, o onoare.