Cununie religioasa in aer liber la Colonial Club Cernica

Pe modelul american, o cununie religioasa in aer liber este organizata in conditii cu totul speciale. Insa, trebuie sa se tina cont de anumite restrictii pe care le aveti din punct de vedere dogmatic. In cazul Bisericii Ortodoxe, va fi mai greu sa convingeti pe cineva sa tina o cununie religioasa intr-o gradina. Adica in afara bisericii. De ce este mai frumoasa o cununie religioasa in aer liber? Cununiile si ceremoniile aferente nunților lor s-au schimbat mult in ultimii ani. O cununie religioasa in aer liber este acum din ce in ce mai prezenta si in tara noastra, in special in jurul marilor orase.

  • Coafatul, machiatul si imbracarea miresei
  • Imbracatul mirelui
  • Intalnirea miresei si a mirelui

Cununiile in aer liber

Prin dogmele religiei ortodoxe, o cununie nu poate avea loc decat in biserica, deoarece ea face parte dintre marile Taiane ale Bisericii. Totusi, daca apartineti unei alte confesiuni, acolo lucrurile sunt putin mai permisive. Insa, oricum ar fi, o cununie religioasa este cu totul spectaculoasa si merita sa incercati aceasta experienta. Daca va ganditi la fotografiile de care puteti avea parte la o astfel de ceremonie, atunci va veti da seama ca acestea vor fi spectaculoase.

Care sunt avantajele pentru o cununie in aer liber? Daca faceti cununia religioasa afara, veti avea mult spatiu de defasurare, iar totul va fi organizat mult mai bine si mai eficient. Mai multi oameni vor putea asista la ceremonia religioasa decat in cazul in care ei ar fi in biserica. Sunt multe locuri foarte frumoase in care ceremonia se poate desfasura: intr-o gradina cu flori si gazon, pe plaja sau chiar in padure. Un lucru foarte important este sa organizati in acelasi loc si petrecerea de nunta, mai ales daca vremea va va permite.

Locatie nunti-Club Colonial

O cununie in aer liber organizata de o echpa de profesionosti si fotografiata de un fotograf nunta bun va fi o experienta cu adevarat revelatoare. Desi se stie faptul ca religia ortodoxa nu permite asemenea ceremonii, nu este exclus sa reusiti sa convingeti un preot sa o oficieze. Pentru o taxa suplimentara, puteti obtine o derogare, in special daca luam in considerare contextul pandemiei. Nu in ultimul rand, retineti faptul ca vestimentatia voastra trebuie sa fie adecvata pentru o cununie religioasa in aer liber, infunctie de locul pe care il veti alege.