Foto nunta miri in interior sau parc?

Un fotograf stie ca pentru sedintele foto nunta miri in interior sau parc alegerea decorului este mai mult decat esentiala. Decorul poate completa sau chiar suplini uneori o buna parte din starea de spirit a celor pe care eui ii fotografiez. Acest cuplu mi-a oferit ocazia sa surprind o minunata sedinta foto. Cei doi indragostiti erau hotarati sa nu paraseasca cladirea Embasy Romania, dar le-am explicat ca, alesa cu grija, locatia pentru sedinta foto, poate veni ├«n ajutorul lor, deoarece culorile vii din natura pot pune mai bine ├«n evidenta rochia, machiajul miresei si costumul mirelui, ceea ce vine cu siguranta in avantajul unei sedinte foto de nunta in Bucuresti.

  • Locatie foto nunta interior: Embasy
  • Fotografii in parcul Ioanid
  • Biserica Sfin╚Ťii ├Ämp─âra╚Ťi Constantin ╚Öi Elena
  • Restaurant Jubile the Ballroom Decebal

Locatie fotografiere miri in interior

Mai mult, daca decorul este utilizat în mod profesionist de un fotograf de nunta, acesta devine mult mai mult decat o simpla locatie: devine un accesoriu. Spre exemplu, în cazul Corinei si a lui Vlad, lumina difuza si decorul vintage ales pentru sedinta foto le completeaza perfect personalitatea. De asemenea, pozele facute afara scot in evidenta rochia si costumul mirelui prin razele stralucitoare de lumina.

Corina si Vlad sunt pasionati de tot ce este vintage, clasic, sofisticat, iar acest cadru s-a potrivit perfect cu ceea ce ei prefera. În acelasi timp, ei sunt doi tineri plini de viata si pasiune, ceea ce transpare din toate alegerile facute pentru ziua nuntii lor. Hainele lor, aranjamentele florale de la mese si prezidiu, accesoriile pe care au tinut neaparat sa le aiba in ziua nuntii, toate au venit perfect in completarea frumusetii lor de cuplu.

Fotografierea mirilor

Pregatirile miresei si a mirelui pentru nunta sunt mai complexe decat pentru oricare alt eveniment, va spun asta si in calitate de fotograf. In lista pentru nunta si program nunta pe ore trebuie trebuie tinut cont de faptul ca pe langa instantanee, trebuie realizate fotografii de portret la momentele urmatoare si nu numai. Au dorit o adevarata sedinta foto care sa le aduca aminte si peste ani de zile de acea zi speciala in care si-au unit destinele. Spre exemplu, buchetul miresei, alb-sangeriu, este accesoriul ideal pentru a fi asortat cu rochia care împrumuta accente spaniole.

Combinatia de alb si rosu nu poate da gres niciodata, iar Corina a purtat-o cu succes, stiind ca este potrivita. Mie nu mi-a ramas decat sa surprind pasiunea, sangele fierbinte si spiritul latin al mirilor si al întregului eveniment. Un fotograf profesionist trebuie sa stie cum sa profite de locatia aleasa de miri pentru a oferi exact avantajele unei ce va rezulta intr-un album cu fotografii de neuitat.

Sedinta de nunta in Bucuresti

Atunci cand nunta are loc într-un oras atat de aglomerat si galagios, creativitatea este necesara pentru a veni cu idei care sa rezulte într-un album foto de nunta unic si plin de personalitate. Atat fotograful, cat si mirii trebuie sa vina cu idei si sa conlucreze foarte bine. Nimeni nu vrea fotografii de nunta care sa poata fi confundate cu oricare altele, ale prietenilor sau cunostintelor. Multi oameni imi spun ca s-au saturat sa vada mereu aceleasi ipostaze in fotografiile de nunta. Pentru a obtine ceva cu adevarat special la o astfel de sedinta foto, este nevoie de talent, imaginatie si viziune.