Fotografii save the date si nunta in parcul Tineretului

Poti realiza fotografii de nunta si save the dat in parcul Carol. Sedinta din ziua nuntii a durat aproximativ 3 ore si ai putea spune ca o astfel de sedinta foto ar avea pret pe masura. Nu despre asta a fost vorba aici pentru ca nu a fost cazul. A fost o lunga sedinta foto, a durat aproximativ 3 ore, intr-adevar, dar nimeni nu s-a gandit la altceva decat la frumusetea acelor momente ale nuntii. Sedinta foto cu Laura si Petru a fost continuarea unei povesti superbe începute cu o sedinta foto de logodna in prealabil.

  • Sedinta de cuplu in parcul Tineretului
  • Fotografii de nunta in parcul Operei
  • Sedinta in ziua nuntii in cartierul Cotroceni

Fotografii logodna inainte de nunta

Pentru ca ne cunosteam de la sedinta save the date, ei au fost mult mai calmi si mai adaptabili la sedinta foto de nunta. La Petru si Laura totul denota romantism si sensibilitate. Aveau nevoie de un profesionist pentru fotografii la nunta lor care sa fie alaturi de ei pana la capat pentru a surprinde cele mai reprezentative momente ale iubirii lor. Au dorit sa gaseasca un fotograf care sa le puna in valoare, prin intermediul fotografiilor, personalitatea si pasiunea unuia pentru celalalt. Dragostea Laurei pentru culori vii a fost evidenta si de data aceasta, buchetul ei incredibil de colorat fiind pe masura rochiei pe care o purtase cu ceva timp în urma pentru sedinta din parc.

Save the date cu viitori miri

Dupa ceremonia religioasa, ne-am retras din nou într-un colt de natura pentru sedinta foto cu cei doi miri. E clar ca Laura si Petru adora sa fie înconjurati de mult verde, de albastrul cerului si de flori în culori cat mai variate. Orice fotograf apreciaza astfel de sedinte foto in ziua nuntii, deoarece aglomeratia orasului permite rar astfel de dichisuri, iar mirii aleg foarte greu o locatie naturala, plina de flori, plante si copaci. Pentru ei, aceasta a fost alegerea ideala pentru ca natura proaspata din jurul lor nu a facut decat sa le accentueze bucuria de a fi împreuna.

Sedinta de pregatirea pentru ziua nuntii

Pentru ca, asa cum am mentionat, îi cunosteam deja foarte bine de la sedinta foto de logodna, fotografiile lor de nunta au iesit absolut perfecte. Laura si Petru sunt doi tineri sensibili. Numai un profesionist care îi întelege poate face în asa fel încat aceasta sensibilitate a mirilor sa se transmita fotografiilor si sa se vada in albumul final. Sa fiu alaturi de ei în timpul a doua evenimente cu adevarat importante a fost un privilegiu pentru mine.