Fotografii cununie religioasa catolica in aer liber

Nunta Ioanei si a lui Adrian a fost unica iar aceste fotografii de nunta pot confirma asta. Pentru a putea realiza fotografii la cununie religioasa catolica in aer liber pe gustul mirilor totul a fost organizat ca la carte, cu bun-gust si atentie la detalii.Pornind de la superba cununia religioasa in aer liber, dar si neobisnuita ce a avut loc intr-una dintre locatiile de organizare nunta in aer liber din Bucuresti si continuand cu petrecerea desfasurata in acelasi cadru campenesc si traditional, acest eveniment deosebit la care am participat ca fotograf  mi-a aratat cat de putin sunt folosite la adevarata lor capacitate locatiile in care se pot organiza nunti in aer liber.

  • Cununia religioasa la Forêt D’or Events
  • Sedinta cu miri in Parcul Casa Alba
  • Forêt D’or Events, locatie petrecere nunta

Desfasurarea cununiei catolice in aer liber

Nuntile cu accente traditionale sunt foarte interesante. Ele arata ca mostenirea noastra spirituala de la stramosi nu trebuie uitata, asa cum nu trebuie uitata nici marirea pe care mediul rural ne-a transmite de-a lungul generatiilor. Cununia catolica desfasurata in aer liber si locatia invaluita de un cadru natural extraordinar si alintata de peisajul pastelat de toamna, a fost pentru toti o explorare a legaturii noastre cu natura si o poveste scrisa de miri in mijlocul ei. Totul in jur era asemenea unei picturi in care noi am putut adauga cateva culori si zambete pentru a completa intregul cadru cat mai bine. Trebuie sa spun ca m-a incantat inca de la inceput propunerea lor de a face sedinta foto chiar acolo.

Cununie si petrecere nunta in aer liber

Aceasta sedinta foto cat si cununia desfasurata in aer liber a fost o delectare pentru toti. Ioana si Adrian si-au dorit sa fie doar cu mine in acest cadru superb. Se gandeau ca ceilalti le vor distrage atentie, ceea ce, din punctul meu de vedere, s-a confirmat de multe ori, in cazul unor alte sedinte foto de nunta in aer liber Bucuresti. Si chiar au facut bine ca au decis sa fie numai ei acolo. Plimbandu-ne impreuna prin mijlocul naturii, trebuie sa recunosc faptul ca multe idei au venit chiar din partea mirilor. Rezumatul poate fi usor observat in aceste superbe fotografii de care amandoi au fost incantati atunci cand l-au vazut. Dupa cateva saptamani, atunci cand ne-am vazut pentru a le transmite materialele, au rememorat drag acele clipe de care chiar nu isi mai aminteau in totalitate. A fost o nunta foarte reusita care parca s-a terminat prea repede!