Fotografierea mirilor Raluca si Ionut

In cadrul sedintelor foto din cadrul nuntii amandoi mi-au oferit ocazia de a ma juca cu aparatul si cadrele pentru a surprinde detaliile acelea subtile care arata ca sunt un cuplu puternic si armonios. Fotografierea mirilor Raluca si Ionut in parcul Ìor si la restaurant nunta a fost o placere. Le-am stat la dispozitie cu servicii de fotografiere nunta. Cand ofer serviciul de fotografie si filmare nunta, intotdeauna o provocare, deoarece se va desfasura intr-o aglomerare urbana si intr-o lume in care viteza este punctul-cheie.

  • Cununia religioasa la Biserica Delea Nouă – Calist
  • Fotografii in parcul Alexandru Ioan Cuza
  • Restaurant nunta Metropolitan Club & Events

Fotografiile cu miri in ziua nuntii

Tineri, frumosi, plini de entuziasm si nerabdatori sa se distreze cat mai mult la nunta lor. Acestia sunt Raluca si Ionut. Din momentul în care i-am vazut împreuna, razand si glumind, si am vazut bucuria si energia invitatilor, mi-am dat seama ca petrecerea lor va fi de neuitat. In cadrul unei sedinte foto de nunta, atentia la detalii ma încanta cel mai mult. Spre exemplu, papionul mirelui s-a asortat cu buchetul miresei si cu floarea din parul ei, toate fiind de o nuanta placuta de lila. Raluca si Ionut si-au dorit multe fotografii împreuna. Nu a fost nevoie sa le dau prea multe indicatii. Amandoi debordau de energie si bucurie, asa ca a fost simplu sa le surprind emotiile atat de evidente în ochi si în zambete in sedinta foto.

Servicii de fotografie la biserica, restaurant

In cadrul unei sedintelor nunta, atentia la detalii ma încanta cel mai mult. Spre exemplu, papionul mirelui s-a asortat cu buchetul miresei si cu floarea din parul ei, toate fiind de o nuanta placuta de lila. Raluca si Ionut si-au dorit multe fotografii împreuna. Nu a fost nevoie sa le dau prea multe indicatii. Amandoi debordau de energie si bucurie, asa ca a fost simplu sa le surprind emotiile atat de evidente în ochi si în zambete in sedinta foto.

Fotografiile de la pregatirea miresei

Mireasa a fost putin emotiva la început, însa mirele s-a simtit perfect în fata aparatului. A pozat într-un mod natural si relaxat, ceea ce i-a oferit miresei încrederea de care avea nevoie. La restaurant, petrecerea a fost incredibila. Raluca si Ionut au avut multi invitati, toti complet implicati în eveniment si hotarati sa se distreze si sa transforme nunta într-un eveniment exploziv. Ca fotograf de nunta profesionist, a fost o provocare sa tin pasul cu ei. Toti au fost spontani, creativi, si nu au stat locului o clipa. Sedinta foto organizata alaturi de ei s-a transformat in final intr-un album foto plin de momente superbe, inclusiv in timpul petrecerii, momente pe care Raluca si Ionut nu le vor uita niciodata.