Locatie foto nunta in interior la Casa Vernescu

De cele mai multe ori, pentru realizarea fotografiilor se trece prin unele provocari pe care cel ce fotografiaza trebuie sa le depaseasca alaturi de miri. Va fi nevoie de un efort destul de mare si de o foarte buna alegere unei locatii in care se realizeaza fotografiile. Pentru aceasta nunta am ales ca locatie foto nunta in interior Casa Vernescu. Intotdeauna, locatia aleasa de catre mire si mireasa pentru sedinta foto este o provocare pentru un fotograf.

Locatii pentru sedinta mire si mireasa

Celebrarea casniciei este un moment unic pentru fiecare dintre noi, iar fotografiile de nunta ce vor ramane de-a lungul timpului ca marturii trebuie sa fie si ele unice. Toate acestea depind insa de locatie, de miri si de decorul ales. Aceasta locatie sedinta mire si mireasa in interior era cat pe ce sa fie un punct slab pentru Mirela si Razvan. Au ales un spatiu mic in care s-a coafat si machiat mireasa, iar provocarea a fost tocmai sa folosesc acest spatiu la capacitatea lui maxima si sa apelez doar la ceea ce aveam la indemana pentru a realiza un album foto de nunta in Bucuresti cu adevarat profesionist si pentru ei si pentru portofoliul meu.

Sedinte in interior-o provocare

Desigur, detaliile sunt mereu discutate inainte de a incepe fotografierea mirilor, dar la fata locului lucrurile pot arata diferit, sau locatia sedintei în sine poate aduce surprize la care trebuie sa stii sa te adaptezi imediat. Asa s-a intamplat si in acest caz, insa, pana la urma, totul a decurs bine pentru ca m-am adaptat situatiei. Pentru sedinta foto Mirela si Razvan au ales o locatie cu adevarat deosebita si romantica, Casa Vernescu. Ca fotograf de nunti, am mai avut prilejul sa organizez sedinte foto aici si am fost de-a dreptul incantat de rezultat de fiecare data. Totusi, pentru ca totul sa decurga bine, a fost necesara prezenta luminii artificiale.

Lumina in fotografie

Un blitz wireless si-a facut treaba perfect in aceasta situatie. Pe tot parcursul sedintei foto de nunta, Mirela si Razvan s-au simtit ca ├«ntr-o poveste cu regi si regine ├«n care ei erau personajele principale, iar acest lucru este perfect ilustrat in acest album foto de nunta in Bucuresti ce a rezultat din aceasta experienta superba. Eu nu a trebuit decat sa surprind perfect clipele atat de pretioase pe care cei doi le-au trait, si pe care nu le vor uita niciodata. Lumina artificiala nu a facut decat sa accentueze stralucirea din ochii mirilor si fericirea ce li se putea citi cu usurinta pe chip. Veti observa ca aici culorile dominante sunt rosu si auriu. ├Ämpreuna, ele ofera ├«ntregii compozitii un farmec aparte.

Mirela si Razvan au fost cei mai importanti locatie de interior pentru realizarea sedintei. Un ochi atent nu poate sa nu observe cum prezenta pianului umple fotografia de romantism, sau cum lumina se strecoara discret între cei doi atunci cand se privesc.