Locatii fotografii de nunta-Tîrgoviste

Ideea pe care ma bazez cand aleg locatii fotografii de nunta, in acest caz Targoviste, este unicitatea locului. Am vrut sa arat cu adevarat ce inseamna sa fii profesionist, bazandu-ma pe experienta mea in nunti de peste 10 ani in domeniu si impartasind ideea conform careia un fotograf trebuie sa stie sa surprinda într-o sedinta foto mire si mireasa exact atmosfera si sentimentul pe care mirii vor sa le transmita, asa cum imi spunea mentorul meu in domeniul fotografiei profesioniste cu ceva timp in urma.

Locatii istorice pentru foto in ziua nuntii

Fe ca iti desfasori activitatea Bucuresti sau in orice alt oras, trebuie sa scoti ce e mai bun din fiecare locatie. Acest lucru vine odata cu experienta. Doi tineri îndragostiti de istorie, cladiri vechi, de povestile pe care le spune fiecare caramida – acestia sunt Ioana si Vlad. Doi romantici care adora sa se retraga în lumea lor unica, fermecatoare, în care au ochi numai unul pentru celalalt si pot lucra împreuna la îndeplinirea celor mai îndraznete vise.

O buna relationare cu oamenii iti aduce numeroase avantaje in meseria de fotograf sau cameraman profesionist nunta. Nici un eveniment nu seamana cu altul, la fel cum toti oamenii sunt diferiti. Fie ca merg la o nunta intr-un sat izolat, plin de praf, fie ca sunt chemat sa Ioana si Vlad si-au dorit pe cineva care sa înteleaga viziunea lor si sa le ofere cea mai frumoasa sedinta foto mire si mireasa in Targoviste, un oras istoric superb. Au ales un fotograf de nunta din Bucuresti pentru a le realiza albumul foto, deoarece au perceput acest lucru ca pe o provocare.

Alegerea locatiei pentru sedinta

Dorind sa le ofer satisfactie, m-am folosit de tot ce am avut la dispozitie pentru a da fotografiilor aura de romantism pe care mirii si-o doreau atat de mult. Ioana si Vlad, doi indragostiti ce iubesc istoria si natura. Lumina calda a apusului, cerul presarat cu nori ici si colo, verdele aprins al naturii, aspectul deosebit al Cetatii Domnesti de la Targoviste.

Locatie istorica

Aceasta colaborare mi-a testat spontaneitatea si am facut fata oricarei provocari si le-am oferit o sedinta foto mire si mireasa care le va aduce aminte intotdeauna de ziua minunata in care si-au unit destinele si de cetatea falnica ce le-a stat ca martor iubirii lor fara de sfarsit. Absolut totul s-a pliat perfect pe caracterul Ioanei si al lui Vlad. Au vrut sa fie la înaltime, acolo unde vantul putea sa se joace liber în voalul miresei, asa ca le-am sugerat o sedinta foto nunta într-un turn incarcat de istorie si pe un acoperis, mult deasupra orasului. Se spune ca mireasa este regina pentru o zi pe parcursul marelui eveniment.

Ei bine, Ioana a aratat si s-a comportat exact ca o regina în timpul sedintei foto mire si mireasa, iar Vlad s-a dovedit a fi regele perfect. In timpul sedinte foto nunta, ma si gandeam ca ei sunt asemenea unor monarhi, acolo in Targoviste, fosta capitala istorica a tarii noastre si resedinta domneasca. Oricine se va uita la albumul lor foto va vedea ca ei formeaza un cuplu perfect si isi va da seama ca tocmai a rasfoit un album de nunta ce contine cea mai frumoasa sedinta foto facuta de mine in Targoviste.