Nunta Alina si Fabrice

De ce nu poate fi oricine fotograf la nunti? Este o intrebare pe care o putem adresa celor care se gandesc sa nu angajeze un profesionist in domeniu la nunta lor. In primul rand, ca fotograf, trebuie sa ai o foarte buna intuitie. Din fiecare situatie, oricat de neplacuta ar parea, poti scoate foarte multe la nivelul imaginii.

Fotografierea la nunta

E de ajuns sa surprinzi o “clipa de gratie” sau chiar mai putin pentru ca fotografia respectiva sa valoreze cat alte sute de fotografii. Un fotograf stie ca doar manuirea aparaturii nu este suficienta. Nici sa ai abilitatile necesare de editare foto-video nunta nu este de ajuns. E nevoie de mai mult pentru a putea spune ca esti un bun specializat in nunti si alte evenimente majore din viata oamenilor.

O buna relationare cu oamenii iti aduce numeroase avantaje in meseria de fotograf. Niciun eveniment nu seamana cu altul, la fel cum toti oamenii sunt diferiti. Fie ca merg la o nunta intr-un sat izolat, plin de praf, fie ca sunt chemat sa fotografiez o nunta in cel mai luxos salon de evenimente din Bucuresti, eu imi respect meseria la fel de mult si dau tot ce am mai bun in fiecare caz in parte.

Toata lumea este importanta la nunta ta

Imi place sa cred ca, atunci cand privesc fotografiile facute de mine la nunta lor, oamenii isi aduc aminte de mine, chiar si o clipa, ca de un prieten invitat la nunta lor. Un prieten care le-a daruit amintiri frumoase si pretioase pentru o viata intreaga. Eu privesc fotografiile facute de mine ca pe un dar de nunta pe care il fac mirilor. Serviciile mele presupun o colaborare foarte buna a oamenilor, a intregii mele echipe si a tuturor membrilor echipei mele cu cei doi miri. Tuturor celor care lucram pentru dumneavoastra ne place sa facem parte din evenimentul pe care il fotografiem si sa intram in pielea invitatilor si a mirilor pentru a-i ipostazia in mod natural in fiecare fotografie facuta.