Nunta si botez la Continental Victoriei

Mihaela si Bogdan si-au dorit mereu o sedinta si petrecere de nunta si botez deosebite si astfel au ales ca locatie Continental Victoriei. Din momentul în care mi-au facut aceasta marturisire, am stiu ca îmi vor oferi cadre cu adevarat speciale. De fiecare data cand vor rasfoi albumul de nunta si botez, îsi vor aminti de ziua minunata în care si-au unit destinele si au botezat minunea din viata lor pe numele ei Maria.

  • Fotografii cu miri la hotel Continental
  • Petrecere nunta: Continental Bucuresti
  • Cununie si botez la Biserica Domnita Balasa

Pachete de nunta si botez

În ziua marelui eveniment nu am putut sa nu observ ca s-au întrecut pe ei însisi: costum de mire impecabil, rochie de mireasa superba, precum si o locatie cu totul deosebita pentru sedinta foto, exact pe masura nuntii lor. Ca fotograf nunta si botez Bucuresti, pot spune ca totul a fost ireprosabil. Poate ca va intrebati cum ne motivam noi, fotografii profesionisti, pentru fiecare eveniment, dat fiind faptul ca am participat la sute de nunti. Pot sa va spun doar ca un mire si o mireasa pot oferi cadre inedite. Tot ce trebuie sa faca este sa traiasca momentul si sa lase aparatul sa surprinda fericirea din ochii lor, fiind atent sa surprinda ceea ce este inedit in fiecare ipostaza in care mirii sunt pusi.

Fotografiile nuntii si de la botez

Sedinta foto cu Mihaela si Bogdan a fost mai mult decat reusita. Fotografiile arata ca Mihaela si Bogdan au facut mult mai mult decat doar sa stea in fata aparatului foto. Cei doi nu au ezitat sa îsi arate latura joviala, buna-dispozitie si entuziasmul care le umplea inima. O poveste fericita încununata de o nunta memorabila si urmata de un viitor sclipitor împreuna – acesta este visul oricarui cuplu si al unui fotograf, iar Mihaela si Bogdan si l-au îndeplinit si au aratat asta inclusiv in fata obiectivului aparatului meu foto.

Sedinta in interior

Am ales ca sedinta foto cu mirele si mireasa sa aiba loc într-o locatie de interior. Nici nu se putea mai bine, tinand cont ca vremea nu prea a fost de partea lor. Celor doi li s-a alaturat si Maria, fiica Mihaelei si a lui Bogdan, cea care urma sa fie botezata in acea zi. Din acest motiv am afirmat la inceput ca avea sa fie o sedinta foto speciala, asa cum nu au ocazia sa pozeze prea multi fotografi. Asadar, familia a fost complet relaxata în fata camerei, ceea ce a rezultat într-o serie de fotografii uimitoare care arata cat de bine se simt Mihaela, Bogdan si Maria împreuna.