Fotografii la cununie, nunta, trash the dress

Madalina si Gabriel un cuplu caruia poti sa-i oferi cu usurinta un album cu fotografii de la cununie, nunta, sedinta de dupa nunta. Mi-a fost usor sa realizez fotografii cu ei pentru un album plin de fotografii memorabile pentru noua familie. Asta pentru ca amandoi au fost plini de imaginatie si au venit cu idei interesante pentru sedinta foto, iar eu nu am facut decat sa îi ghidez foarte putin.

  • Cununie civila la sectorul 1
  • Sedinta cununiei in parcul Herastrau
  • Cununie religioasa la Biserica Alba
  • Petrecere la Hanul Berarilor
  • Sedinta trash the dress pe litoralul romanesc

Impreuna cununie, nunta, sedinta dupa nunta

Adevarul este ca în orice împrejurare i-ai plasa, mirele si mireasa vor reusi sa încante pe toata lumea cu sentimentele lor, iar Madalina si Gabriel s-au achitat foarte bine de aceasta misiune. In concluzie, un profesionist nu trebuie decat sa stie cum sa surprinda toate acestea intr-un album foto minunat, care sa cuprinda numai fotografii realizate profesional, cu absolut toate momentele: cununie, ziua nuntii, trash the dress.

E clar ca nunta lor a fost un real succes, iar acest lucru m-a bucurat extrem de mult, deoarece era vorba de una din primele nunți fotografiate de mine, la care am participat chiar doi fotografi. Madalina si Gabriel au fost atat de fericiti în ziua nuntii lor si atat de dornici sa îsi împartaseasca fericirea cu toti cei prezenti, încat mi-a fost foarte usor sa imortalizez cele mai deosebite momente pentru albumul lor foto in aceste fotografii de nunta profesionale.

Un pachet complet nunta pentru mirii Madalina si Gabriel

Petrecerea care a urmat a fost organizata la un restaurant impunator, incarcat de istorie, cu bolte înalte, asa cum este Hanul Berarilor. Un astfel de local nu face decat sa adauge si mai multa maiestrie unor fotografii de nunta profesionale. Am încercat sa profit cat mai mult de arhitectura deosebita a restaurantului, iar rezultatele sunt uimitoare. Fotografiile de la aceasta sedinta foto au iesit cu totul deosebite.

Lumina a fost perfecta, iar tavanul înalt oferea sentimentul puternic de libertate si deschidere. A fost exact ceea ce orice mire si mireasa îsi doreste de la albumul foto de nunta: sa exprime un nou început. Madalina si Gabriel au aratat incredibil împreuna, iar fericirea lor a fost cu totul molipsitoare pentru cei din jur. Nimic nu a întunecat privirea celor doi. Au avut un chef formidabil de a petrece si au dansat toata noaptea, i-au ademenit pe toti invitatii pe scena, si au aratat tuturor cata bucurie si cate împliniri îi asteapta în viitor.