Pregatirile nuntii si sedinta la hotel Ramada

În timpul pregatirile nuntii si sedinta de la hotel Ramada, Meli si Cristi s-au simt mereu în largul lor si au stiut sa traiasca fiecare clipa la intensitate maxima, fara a se concentra neaparat pe indicatiile fotografului. Au reusit, in final, se se bucure de un album foto absolut minunat, realizat la cele mai inalte standarde de un “fotograf de nunta profesionist si total devotat profesiei sale”, dupa cum mi-au spus chiar ei.

Fotografiile de la pregatirea mirilor

Mi-au spus inca de la inceput de ce m-au ales. Tineri, îndragostiti si plini de viata, mi-au dat mici batai de cap, trebuie sa recunosc, deoarece sedinta foto nu era chiar planul lor principal. Accesorii bine alese pentru sedinta foto si o mireasa care radia frumusete. Cele mai frumoase fotografii de nunta din aceasta sedinta foto sunt, fara indoiala, cele cu mireasa. Meli este o tanara foarte feminina si sensibila, iar alegerea ei de a poza cu evantaiul alb de mireasa a fost ideala. Lumina calda o învaluie din toate partile, machiajul delicat îi accentueaza ochii, iar evantaiul ofera întregii compozitii un farmec de epoca.

Ramada, locatie de nunta

Fiecare detaliu a contribuit în mod unic la realizarea fotografiilor lor de nunta, iar costumul mirelui a fost pe masura rochiei miresei. Buchetul de trandafiri albi a înlocuit evantaiul, dar nu înainte de a-l imortaliza în cateva fotografii conceptuale. Totul la nunta lui Meli si a lui Cristi a fost superb, delicat si original. Am fost fotograf la multe evenimente, insa la aceasta nunta totul a fost special si foarte bine ales, inclusiv accesoriile pentru sedinta foto.

Fotograf ieftin pentru ziua nuntii?

Daca esti in cautarea unui bun fotograf si te intrebi unde poti gasi un “fotograf ieftin?”, trebuie sa fii constient, in primul rand, ca acesta nu va putea scoate în evidenta absolut fiecare moment al nuntii, pentru a realiza un album de nunta profesionist. Este foarte important sa fie vizibile Iin fotografii momentele cruciale, nu orice secunda. In anii de experienta ce i-am acumulat, mi-am dat seama ca la aceasat intrebarea raspunsul este destul de simplu.

Cum iti alegi fotograful?

Un fotograf foarte ieftin nu va putea sa surprinda exact momentele importante din cadrul unei nunti si nu va livra fotografii de inalta calitate doar daca el nu are experienta necesara si nu dispune de echipamente de ultima ora. In acest caz, pretul practicat nu i-ar permite sa le achizitioneze. Asta pentru ca la fotografii de nunta difera modul de abordare.

Spre exemplu, pentru a ma asigura ca pot oferi un album profesionist si fotografii de nunta de calitate, eu îmi acord mereu cateva minute sau chiar ore pentru a studia locatia, obiectele din jur, lumina, si accesoriile cu care as putea lucra. Din punctul meu de vedere, fotografia de nunta este o arta si trebuie tratata ca atare. Sunt multi oameni care cauta pe internet exact sintagma “fotograf de nunta ieftin in Bucuresti?”. Ei vor un fotograf care are un tarif foarte mic, insa in cazul unui pret foarte mic, lucrurile de calitate lipsesc de multe ori sau nu sunt tratate cu aceeași seriozitate.

Trecand la mirii acestei nunti, pot sa va spun ca Meli si Cristi au inteles ca intrebarea un “fotograf de nunta ieftin in Bucuresti?” nu le va putea oferi raspunsul la dorinta lor de a avea sedinta foto pe care o viseaza, asa ca m-au contactat pe mine. Asadar, raspunsul la intrebarea ascunde destul de multe necunoscute si trebuie bine cantarita inainte de a lua o decizie.