Sedinta nuntii in parcul Carol cu Alexandra si Alexandru

Evidentierea calitatilor celor pe care ii fotografiez se face, in primul rand, prin intermediul unor fotografii naturale. Atunci cand veti dori sa retraiti acest episod special din viata dvs, veti putea sa revedeti momentele surprinse de mine in calitate de fotograf nunti. In orice sedinta foto de nunta, urmaresc acele momente amuzante, calduroase, momentele ce dau unicitate nuntii prin intermediul acestor servicii fotografie nunti.

  • Locatie sedinta: parcul Carol
  • Biserica Alba Victoriei
  • Restaurant Green Garden Events

Sedintele nuntii in parc

Sunt fotografi ce urmaresc decorul, altii sunt interesati de imbracaminte, de detaliile “fizice” surprinse de un fotograf nunti fiecare cu propriul stil si amprenta asupra rezultatului final, adica al fotografiilor facute. Insa, nu trebuie sa uitam de povestile din spatele oamenilor, de expresia fetei, de gesturi si sentimente in fotografia sau filmarea nuntii.

Sedinta in parcul Carol

Cu experienta si intuitie, toate pot fi surprinse si conectate astfel incat sa se obtina fotografii speciale , pe care le veti avea la dispozitie toata viata si dumneavoastra si persoanele dragi. va asigur ca voi avea grija sa va aduceti aminte cu drag de tot ce s-a intamplat la nunta. Aceste amintiri de la propria nunta raman pentru o viata intreaga si nu vor putea fi sterse niciodata. Se intampla de multe ori sa fiu sunat de persoane carora le-am oferit servicii fotografie nunti iar ei tin sa imi spuna ca sunt recunoscatori pentru aceste amintiri deosebite pe care le-am creat impreuna.

Fotografiile de cununia religioasa

Casatoria este o declaratie publica a dragostei, facuta in fata oamenilor care conteaza (familia si prietenii), dar mai ales in fata lui Dumnezeu. Alexandra si Alexandru au decis ca trebuie sa devina una si aceeasi persoana si sa oficializeze un legamant sacru, la care noi, alaturi de ceilalti, am fost martori. Ceremonia religioasa la care am asistat a fost cu adevarat impresionanta, fiind respectata in toate etapele ei necesare de catre preotii care au oficiat-o. Eu consider ca o astfel de ceremonie trebuie sa fie completa pentru ca finalul ei sa incununeze cu adevarat legamantul sacru pe care cei doi miri il fac in fata lui Dumnezeu.

Un legamant care, asa cum se spune in timpul slujbei, nu poate fi desfacut de oameni. La fel ca si in cazul altor cupluri, emotiile i-au dominat pe cei doi miri, insa ele au fost gestionate perfect, astfel incat greu s-au putut observa in poze. In schimb, putem vedea in fotografii zambetul si bucuria celor doi indragostiti ce pot fi vazute in fiecare instantaneu surprins de un fotograf, dar mai ales sclipirea din ochii lor. Felicitari, inca o data, si casa de piatra, Alexandra si Alexandru!