Linlei si Alexandru, sedintele nuntii la Mogosoaia

Linlei si Alexandru au avut una dintre cele mai impresionante nunti la care am avut ocazia sa particip. Un fotograf specializat in fotografia de nunti, va realiza sedintele nuntii si la Mogosoaia. Acolo va putea profita de foarte multele cadre pentru a realiza o sedinta foto profesioniala de nunta. Cel ce fotografiaza trebuie sa stie si cum sa se foloseasca de tot ce are la indemana. In cazul acesta a fost vorba despre o zi superba de vara, un restaurant sofisticat, precum si masina o pe masura evenimentului.

  • Cununia religioasa la biserica Parohia Sfinții Apostoli Petru și Pavel – Herăstrău
  • Fotografii mirii la Mogosoaia
  • Restaurant nunta Palatul Mogoșoaia

Locatie pentru sedinte de nunta la Mogosoaia

Si, sa nu uit, doi miri atipici, plini de jovialitate. În ceea ce priveste rochia miresei, buchetul, bijuteriile, costumul mirelui, precum si locatia aleasa pentru sendinta foto-Mogosoaia si petrecere, toate detaliile au fost puse la punct impecabil. Albumul final arata armonia creata, în acelasi timp nelasand sa se vada nimic din efortul depus in umbra. Totul este perfect natural si echilibrat. Desi s-a întarziat foarte mult, din postura unui adevarat fotograf, bazandu-ma pe experienta mea in domeniu, am reusit sa facem sedinta foto de nunta la Mogosoaia cu mirii fara sa ii deranjam pe cei din jur si am reusit sa ne eschivam perfect pana totul a fost pus la punct.

Fotografierea mirilor

Pentru ca fotografierea mirilor sa fie o reusita, este nevoie de timp si rabdare, iar acest lucru a fost explicat tuturor, asa incat ei sa-si pastreze calmul, in ciuda intarzierii. Fotografiile profesioniste nu pot fi facute pe fuga, iar mirii nu pot fi grabiti si stresati. De aceea este atat de importanta organizarea. Un adevarat profesionist de nunti va sti mereu ca acesta este un eveniment care depinde de foarte multe persoane, caci sutn sute de invitati acolo, iar totul trebuie sa decurga conform planului. Linlei si Alexandru au iesit superb împreuna. Ei comunica atat de bine numai din gesturi si priviri, asa ca nu a trebuit sa le dau foarte multe indicatii sau sugesti. Mai mult, Linlei m-a surprins prin naturaletea si imaginatia cu care a pozat.

Fotografii la domeniul si restaurant Mogosoaia

Este întotdeauna o placere sa lucrez cu o mireasa care s-a gandit dinainte la sedinta foto nunta la Mogosoaia si la mesajul pe care vrea sa îl transmita prin ipostazele alese. Linlei a abordat sedinta într-un mod original, jucaus si relaxat. Orice fotograf ar fi apreciat acest lucru si si-ar fi dat silinta sa ofere unor asemenea miri un album foto pe masura. Nunta e ca o masinarie care, odata pornita, trebuie sa functioneze exact asa cum s-a stabilit din timp. Daca ceva nu merge bine la sedinta foto sau la ceremoniile prilejuite de acest eveniment, sau daca unele lucruri nu se fac la momentul potrivit, exista riscul de a da mai multe lucruri peste cap. Prin urmare, tuturor celor care îsi doresc o nunta de vis le recomand sa lucreze doar cu firmele care ofera servicii cu adevarat de calitate.