Filmari la starea civila, un necesar la oficierea cununiei voastre

Filmarile profesionale de la cununie sunt perfecte pentru a transmite bucuria zilei tale speciale mai tarziu in timp, sau chiar in momentul prezent pe internet sau prietenilor din departare care nu au putut fi prezenti. Calitatea unor filmari la starea civila nu este mai buna sau mai putin buna decat a fotografiilor ci mai degraba vin in completare, spunand in alt mod povestea mirilor. Astfel vor putea pastra amintirea celei mai frumoase zile din viata lor pentru totdeauna si o vor putea transmite mai departe copiilor si nepotilor. Fotografiile vor capta imagini uimitoare ale nuntii si participantilor, dar daca nu auzi si glumele sau muzica din spate si tot ceea ce s-a intamplat, nu va fi la fel. In plus vocea bunicii, cuvintele mamei sau ale tatalui, iti vei dori sa ramana captate peste ani si ani cand ei nu vor mai fi. Amintirile in miscare vor spune povestea intr-un mod minunat de la DA, la primul dans, si pana la final.

Majoritatea cuplurilor au o poveste care ar putea face chiar si barbatii sa lacrimeze. Insa aceasta amintire tine si de capacitatea povestitorului in acest caz a cameramanului, de isi face timp sa ii asculte, pentru a-i cunoaste suficient si a surprinde acea poveste. 

Cameramanii pentru nunti surprind micile momente care aduc zambetul pe buze si lacrimi in ochi. De aceea pentru a merge la sigur, asigura-te ca te pui de acord cu acesta referitor la ce vrei sa surprinda si pana la procesul de editare, pentru a te asigura ca mergeti in acelasi ritm. Un cameraman cununii poate filma in diverse stiluri dar calitatea filmului este legata si de comunicarea eficienta si in detaliu a dorintelor.

Adauga in pachetul de cununie si pozele

Poate cele mai uimitoare fotografii de nunta par spontane si fara efort. Insa in spate este o munca incredibila pentru a crea acel rezultat. Desigur ca mirii vor dori sa fie in centrul pozelor de la cununie. Insa daca doriti cadre clasice cu toata familia, sau de grup, este important sa decideti locatia unde vreti sa aiba loc aceasta sesiune. Poate fi in oras, in afara lui, intr-o cladire istorica, intr-un parc, etc, insa factorul timp trebuie luat in considerare pentru organizarea sedintei foto.

Unele cupluri fac sedinta foto inainte de cununie, altele in cele cateva ore ramase pana la petrecerea de la restaurant, daca timpul le permite. Daca alegi un fotograf profesionist va sti sa te ghideze si sa iti arate toate variantele posibile incat sa alegi ce este mai potrivit pentru voi ca si cuplu. 

Sedinte logodna pentru inceputul vostru de drum

O sedinta foto de logodna este o sesiune foto cu viitorul cuplu, prin care unii anunta data nuntii, altii o fac pentru a sarbatori logodna si atat. Aceasta perioada este una din cele mai fericite din viata unui cuplu, asa ca merita marcata intr-un mod special.

Fotografiile de la sedinte foto logodna pot fi incluse in invitatiile de nunta, pentru a le da un aspect mai personal. Alege o locatie sau mai multe, ia-ti jumatatea de mana si petreceti cateva momente spontane si distractive impreuna iar ochiul profesionist al fotografului va surprinde cele mai frumoase cadre.