Sedinta pentru copii si familii

Fotografiile de familie au fost dintotdeauna parte a mostenirii si pretuite de toata lumea, iar cresterea copiilor este poate cel mai documentat proces de catre parinti prin cate mai multe fotografii si filmulete. Insa toate acestea se pot pierde, sau le poti uita, pe cand fotografiile profesionale pot fi imprimate si asezate la loc de cinste pe raft, in albumul de familie sau pe perete. Fotografiile sunt o modalitate minunata de a documenta trecerea timpului si schimbarile care au loc atat de repede. O sedinta pentru copii se poate face in fiecare an, pentru a vedea cresterea lor, a surprinde schimbarile si a iti umple inima de bucurie de fiecare data cand le privesti ca parinte. Iar copii cunoscandu-si evolutia, devin conectati la povestea lor. 

Membrii familiei sa isi aminteasca cu drag de momentele petrecute impreuna. In plus structura familiei se poate schimba oricand, si vei vrea sa ai imprimate amintiri pentru toata viata cu familia completa. Asa ca investitia in sesiuni foto de familie, acasa sau in natura este una care merita, pentru intreaga familie.

Fotografiile de familie sunt transmise din generatia in generatie si sunt dovada vietii si a iubirii, pe masura ce amintirile se pot estompa din memorie. Tocmai de aceea devin din ce in ce mai valoroase odata cu trecerea timpului, cand copii cresc si parintii imbatranesc. Iar daca stai sa te gandesti pozele de familie sunt singurul lucru care ne ramane de la cei care au fost inaintea noastra, pentru a completa propria poveste. De aceea nu este cazul sa faci o exceptie, si programeaza sedinte pentru copii, familie pentru a documenta viata familei tale, iar generatiile care vin sa o iubeasca si sa o aprecieze.

Imagini de la botezul copilului tau

Ziua botezului este  un eveniment minunat in care toata familia si prietenii se reunesc pentru a sarbatori alaturi de parinti si de cel mic. Iar serviciul de fotografie pentru botezuri scoate in evidenta bucuria si emotia acelei zile. Totul va fi editat pana in cele mai mici detalii, incat sa surprinda emotiile de pe fetele tuturor. Asta pentru ca de-a lungul timpului parintii isi doresc evenimente din ce in ce mai frumoase, pentru ca oaspetii sa se bucure alaturi de ei de aceasta zi speciala pentru familia lor.

Cand copilul va fi mare te vei bucura ca ai ales serviciul de foto pentru botezuri, pentru se va amuza sa vada fotografiile din ziua respectiva cu toate detaliile de atunci, pe care nu are cum sa si le reaminteasca. 

Filmarea botezului la biserica

Stim cat de mult muncesc parintii pentru a crea ziua minunata de botez pentru bebelus. De aceea tot acest efort merita documentat corespunzator si prin filmare la botez. Toate detaliile vor fi parcurse impreuna, pentru a te asigura ca nu vom rata nimic. De aceea in ziua cea mare te poti relaxa stiind ca vei primi videoclipuri de calitate care surprind toate detaliile.

Filmarile botezului vor urmarii de la evenimentul din biserica, pana la petrecerea de la restaurant si chiar imbaierea de catre nasi a bebelusului, dupa cateva zile de la eveniment.