Sedinte dupa nunti pentru miri

In ziua nuntii vei fi ocupat, e de la sine inteles. Va trebui sa saluti pe toata lumea, evenimentul se va desfasura pe repede inainte si apoi fotograful iti aminteste ca mai sunt doar cateva minute pana apune soarele. Pot iesi cadre foarte frumoase in cateva minute insa, frumusetea unei sedinte foto este si in a nu fi constrans de timp, pentru a fi relaxat. Astfel ai timp sa cauti locatia perfecta, sa surprinzi momente diferite, din diverse unghiuri, fara sa te gandesti ca te asteapta oaspetii si trebuie sa te grabesti. De aceea acest tip de sedinte dupa nunti au devenit din ce in ce mai populare.

Daca in ziua nuntii vremea nu este tocmai perfecta, poate ploua, este prea soare sau deloc, o sesiune foto programata dupa eveniment este ocazia perfecta pentru a surprinde cadre asa cum iti doresti. Vrei sansa de a purta rochia de mireasa sau costumul de mire inca o data? Aceasta este ocazia. 

Ti-au placut acele fotografii cu mireasa cocotata intr-un copac, sau calare pe un cal desculta sau in adidasi, sau cuplul cu o bomba de fum colorat intr-o parcare goala? Acestea sunt doar cateva idei pe care le poti pune in aplicare printre multe altele. Si partea buna in alegerea unui fotograf trash the dress pentru o astfel de sedinta, este ca puteti discuta toate posibilitatile impreuna. Si ca va fi timp suficient pentru a nimeri unghiul perfect. Iar mai mult timp inseamna mai multa creativitate.

Alte de servicii din pachet: foto pentru ziua nuntii

Unele cupluri lasa pe ultimul loc alegerea serviciilor de foto pentru nunti si de multe ori cu atatea cheltuieli bugetul ramane mic. Insa daca florile si decoratiunile se vor ofili, tortul va fi mancat, invitatiile vor ajunge la gunoi, rochia o vei purta o singura data, fotografiile de nunta vor ramane pentru toata viata. De aceea cand alegi fotograful cu care vrei sa colaborezi, nu alege doar dupa pret ci vezi daca ceea ce iti poate oferi se potriveste cu stilul tau. Unii vor oferi pachete de servicii diverse, cum este o sesiune foto tip ÔÇťsave the dateÔÇŁ si ÔÇťtrash the dressÔÇŁ in timp ce altii ofera pachete de baza, insa inainte de a decide, discuta cu fiecare si vezi daca va potriviti si simti ca iti transmite incredere si iti va indeplini asteptarile.

Pentru ca un fotograf profesionist nu are doar o camera foto buna ci este deschis si adaptabil dorintelor voastre ca viitori miri. In plus vei simti pasiunea acetuia pentru ceea ce face, de aceea in ziua nuntii veti putea fi relaxati si fara indoieli ca va surprinde povestea voastra in cele mai frumoase cadre.

Filmare la nunti-necesara in ziua nuntii

Videoclipurile au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani, fiind o oportunitate de a transmite momente reale in ziua nuntii, cu sunet si miscare, pe care fotografiile nu le pot capta. De aceea ai nevoie de servicii de filmare la nunti pentru a putea rememora momentele fericite oricand iti doresti.

Filmarile de la nunta te pot transporta inapoi in timp chiar si daca le revezi peste 10 sau 20 ani si in plus le poti impartasi cu familia si prietenii mai ales daca acestia nu au putut fi prezenti la eveniment.