Sedinta foto cuplu profesionala

Ea este recomandata de-a lungul relatiei voastre fie ca este realizata inainte de nunta sau pur si simplu pentru a pastra amintirile sentimentelor voastre. Un fotograf de nunta profesionist va recomanda o sedinta foto cuplu din toata inima. De ce? Da-mi voie sa îti explic modul în care vad eu lucrurile: aceasta sedinta premergatoare nuntii îmi ofera mie, fotograful, ocazia perfecta de a cunoaşte cuplul cu care urmeaza sa lucrez şi de a întelege mai bine preferintele şi viziunea viitorilor miri.

De ce inaintea nuntii sedinte foto save the date?

Prin urmare, scopul unei astfel de şedinte este dublu: în primul rand, de a oferi îndragostitilor un album cu totul special, şi în al doilea rand, de a face un fel de repetitie înainte de marele eveniment, la care totul trebuie sa decurga perfect.

Locatii pentru sedinta foto cuplu:

  • In jurul orasului dvs-locatii istorice
  • Pe litoral romanesc sau in afara tarii
  • La munte
  • Un castel preferat de voi, un palat
  • O cetate din Romania sau din strainatate
  • Orase cu arhitectura veche
Aici poti gasi un fotograf pentru a realiza o sedinta foto save the date Bucuresti si imprejurimi. Dupa ce realizezi sedinta foto cuplu vei putea realiza un album foto deosebit pe care sa il rasfoieşti cu drag peste ani şi ani. Fotografia de logodna este cu totul speciala, şi are calitatea de a surprinde detalii şi stari care doar vin sa îmbogateasca ceea ce urmeaza: nunta. Dragostea, tandretea, promisiunile pe care cei doi şi le fac doar din priviri… totul va fi surprins într-o serie de fotografii de exceptie.
Inaintea nuntii cu Ioana si Florin

Pentru realizarea sedintei foto de cuplu inaintea nuntii am ales o locatie incarcata de istorie-Sighisoara.

>Inainte de nunta la Sighisoara
Sedinta Alexandra si Daniel

Bucurestiul ofera nenumarate locatii pentru a realiza o sedinta foto de cuplu. In acest caz am ales Calea Victoriei si vecinatatile sale.

>Fotografiere cupluri in Bucuresti

Sedinte fotografiere cupluri

Sedinta foto de logodna va va spune şi voua, viitorii miri, daca eu sunt fotograful pe care vi-l doriti. Înainte de a ma contacta, va invit sa va uitati pe albumele cu fotografii de logodna de pe aceasta pagina. Totuşi, ştiu ca uneori acest lucru nu este suficient. Pentru o colaborare de succes, viziunile noastre trebuie sa se întalneasca. Relatia dintre fotograf şi client trebuie sa fie stransa şi sincera, şi de aceea este o idee buna sa lucram împreuna la un album de logodna înainte de a face planurile pentru un album de nunta.
Sesiune Catalina si Robert

Sesiunea foto de cuplu am ales sa o realizam in Gradina Botanica in anotimpul cel mai frumos al anului-toamna.

>Sesiunea foto cuplu
Save the date Andreea si Adrian

Sedinta foto de cuplu premergatoare nuntii este indicata pentru o cunoastere mai buna a celor doua parti implicate: fotograful de nunta si mirii.

>Sedinta save the date

Cum se desfasoara colaborarea cu un fotograf logodna

Mai întai, daca doriti, putem stabili o întalnire la care sa discutam detaliile. Pentru mine este important sa ne împrietenim şi sa vorbim deschis despre aşteptarile voastre de la sedinta foto de logodna, apoi de la cea de nunta, în cazul în care alegeti sa îmi oferiti tot mie onoarea de a imortaliza cel mai important eveniment din viata voastra. Vom stabili o locatie în functie de preferintele voastre, o zi, şi o tema. Vom lua în considerare absolut tot ce este relevant relatiei voastre. Spre exemplu, daca sunteti amandoi pasionati de istorie, e posibil sa va doriti ca şedinta sa aiba loc într-o locatie încarcata de farmec istoric. Daca amandoi iubiti natura, un parc sau o padure ar putea fi alegerea ideala. Sunt deschis sugestiilor şi sunt pregatit sa fac tot posibilul sa dau viata viziunii voastre.
Sesiune Carmen si Valentin

Desi Dobrogea si Constanta este oarecum departe, Carmen si Valentin au ales aceasta locatie pentru a realiza o sedinta.  

>Sedinta de cuplu la mare
Foto logodna, Eliza si Gabriel

Un fotograf de logodna avand experienta si in calitate de fotograf nunta, poate pune in valoare cuplul si relatia acestora prin fotografiile realizate de catre acesta.

>Fotografiile de logodna
Viitori miri Laura si Petru

Inaintea nuntii am ales parcul Tineretului pentru a exersa sedinta din ziua nuntii. Ziua nuntii fiind o zi agomerata, o sedinta inainte de nunta este binevenita pentru ambele parti implicate.

>Foto inainte de nunta

Sfaturi inainte de sedintele cu fotograf cupluri

Desigur, vom discuta putin şi despre culori şi despre hainele pe care intentionati sa le purtati la şedinta foto. Este bine sa va asortati în aşa fel încat fotografiile sa transmita legatura puternica dintre voi. În acelaşi timp, recomand haine lejere, în care sa va puteti simti bine, în largul vostru, şi în care sa va mişcati liber. Spre deosebire de fotografia de nunta, fotografia de logodna este mai putin formala. Ceea ce vrem sa transmitem prin albumul final este buna dispozitie, relaxare, placerea calma şi confortabila pe care o simtiti unul în prezenta celuilalt.